Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

VIDEO! Craciun fericit pentru Diana, o fetita de 3 ani

La nastere a fost abandonata de mama si lasata in grija bunicii. Iar acum trei luni, era sa fie abandonata din nou, dupa ce batrana nu mai avea cu ce sa o creasca.

Este povestea Dianei, copila de doar trei ani, care pana acum, parea sa nu se fi nascut sub o stea norocoasa. Cu ajutorul vostru insa, Diana nu numai ca a ramas alaturi de bunica ei, dar a fost vizitata ieri si de Mos Craciun.

Am gasit-o pe Diana la geamul casei bunicii sale. Cu zambetul pe buze si cu ochii sclipitori, ne-a intampinat la poarta.

Spre uimirea Dianei si a noastra, Mosul a venit mult mai repede. Nerabdatoare, Diana l-a condus apoi pe Mos Craciun in camera unde isi petrece mai tot timpul alaturi de bunica sa.

Ca multe lucruri din viata ei, mosul a plecat, dar a promis ca se va intoarce si la anul. O va gasi pe Diana tot in casa bunicii, in care a ramas doar pentru ca dumneavoastra, telespectatorii Observatorului, ati ajutat-o.

"Din fericire, cu ajutorul primariei si Antenei 1, cazul fetitei a fost rezolvat, se simte bine in familie. Am incercat sa-I acordam tot sprijinul financiar de care are nevoie, se simte bine impreuna cu bunica si speram ca sarbatorile de iarna sa le faca fericite", spune Adina Racariu, asistent social Primaria Roznov.

Sursa foto: merchantcircle.com

Recomandari