Căutare Live

VIDEO! Emotii pentru finalistii concursului "Pasaport pentru excelenta"

Sunt tineri, creativi si ambitiosi, iar din condei au facut cele mai impresionante lucrari, in limba engleza. Vorbim de finalistii concursului de creativitate "Pasaport pentru execelenta", editia a doua, organizat de Fundatia Dan Voiculescu. Castigatorii pleaca in tabere de limba engleza la Oxford si London Reading College.

La concurs s-au inscris peste 3.000 de copii din toata tara, insa in finala au ajuns doar 20. Tinerii au trebuit sa pregateasca fiecare o lucrare redactata in limba engleza, pe care au prezentat-o si sustinut-o apoi in fata juriului. Iar povestile lor i-au impresionat pe specialistii din juriu. A fost si motivul pentru care selectia nu a fost una deloc usoara.

Fericitii castigatori vor avea parte de o experienta extraordinara. Vor merge in doua tabere la universitati de renume: Oxford si London Reading College. Vor face cursuri aprofundate de limba engleza, vor avea ocazia sa se imprieteneasca cu tineri de aceeasi varsta si, evident, vor vizita Londra.

Cei care nu au ajuns in finala nu au plecat dezamagiti. Chiar daca nu au luat "Pasaportul pentru excelenta", ei au castigat experienta, iar poate la editia viitoare vor ajunge si in finala.

Kate Moss si-a dezvaluit secretele frumusetii. Afla-le si tu!... VIDEO! Golful, sportul care duce cel mai rapid la relaxarea trupului si a mintii...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri