Căutare Live

VIDEO! Femeile dau din ce in ce mai multi bani pe cosmetice

Cine a spus ca diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei nu a luat in seama produsele de ingrijire corporala! Fie ca au sau nu bani, doamnele investesc lunar sume considerabile in geluri, creme sau abonamente la saloanele de infrumusetare. Astfel, vanzarile de produse de ingrijire personala si infrumusetare au totalizat, anul trecut, aproape un miliard de euro.

In trusa unei femei vom gasi intotdeauna cel putin o crema. In functie de buget, doamnele cumpara macar o data pe luna un astfel de produs, cu preturi ce pornesc de la 10-20 de lei la cateva sute de lei.

Iar acolo unde cremele si lotiunile nu au efecte garantate, intra in scena saloanele de infrumusetare care ofera sedinte de impachetari, electrostimulare si multe alte tratamente care promit o silueta si o piele de invidiat.

La salon sau acasa, doamnele au grija de trupul lor, iar cifrele o confirma. Piata produselor de ingrijire corporala din Romania valora, in 2009, 37 de milioane de dolari, estimandu-se ca va ajunge pana la sfarsitul anului 2014 la valoarea de 54.8 milioane de dolari.

FOTO: muvazi.com

Cum sa previi fuga sau disparitia animalului de companie... Cel mai mare festival pentru copii din Romania are loc pe 16 si 17 iunie in Bucuresti...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri