VIDEO! Glee - comedia muzicala de succes de pretutindeni

Glee este o comedie muzicala care prezinta entuziasmul profesorului Will Schuester de a reinventa Clubul Glee al liceului McKinley. Pentru a realiza aceasta performanta, acesta provoaca un grup de incepatori sa isi dea seama de potentialul lor muzical.

Misiunea lui nu este usoara, mai ales cand clubul o include pe Mercedes - o "diva in antrenament", Arty - un chitarist ciudatel, Tina - o punk-rockerita si Rachel - o perfectionista, autoproclamata stea. Sistemul inchis al liceului impiedica insa dezvoltarea acestui club muzical, astfel ca Will il aduce in echipa pe Finn, un baiat aratos care incearca sa-si protejeze reputatia fata de prietena lui si fata de colegul sau arogant din echipa de fotbal.

Profesorul nu se da batut nici in fata criticilor pe care le primeste din partea sotiei sale sau a antrenoarei Sue Sylvester si este determinat sa le demonstreze contrariul, conducand clubul catre cea mai importanta competitie: Nationalele.

Profesorul, Matthew Morrison, a cantat intr-un concert al Leonei Lewis, fiind si actor pe Broadway.

Musical-ul Glee a castigat din 2009 si pana in prezent patru premii Golden Globe, patru premii Emmy si altele. In cadrul serialului au fost reinterpretate melodii celebre, precum "Endless love"- Diana Ross, "Total eclipse of a heart"- Bonnie Tyler, "Hello" - Lionel Ritchie sau "Lucky"- Jason Mraz.

In acest serial au aparut, pe langa actorii obisnuiti, si celebritati. Vedetele care au dat savoare comediei, in ropuri episodice, sunt Gwyneth Paltrow, Neil Patrick Harris, Katie Couric, Olivia Newton-John.FOTO: midt.com

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri