Căutare Live

VIDEO! Reteta: cotlet de berbec cu legume

Nicolai si Mihai Pradescu, de la restaurantul Rossetya, au pregatit la Euforia TV o reteta de cotlete de berbecut cu legume.

Ingrediente:

- cotlet de berbecut;

- telina;

- ciuperci;

- ceapa;

- sos de soia;

- sare, piper.

Preparare:

Prima oara se bat cotletele de berbecut cu ciocanul de carne, apoi se pun intr-un bol mare de sticla, pentru a fi marinate. Astfel, se adauga o ceapa alba taiata marunt, sos de soia, oregano uscat - si se amesteca bine.

Dupa ce s-a incins o tigaie pe foc, se pun la rumenit cotletele marinate, pe ambele parti. Intre timp se taie lamele mai multe ciuperci si de ceapa si se adauga peste cotletele din tigaie. Se lasa aproximativ 10 minute totul, la foc mediu, pentru a se carameliza. La final se presara oregano uscat si preparatul poate fi servit alaturi de vin rosu. Pofta buna!

Afla de ce si-au pierdut rosiile gustul!... VIDEO! Reteta zilei: sashimi...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri