VIDEO! Sedinta foto in spuma la malul marii

Tinerele care s-au aflat week-end-ul acesta la mare au avut parte de un eveniment inedit. Unul din cei mai de succes fotografi de moda din Romania, Gabriel Hennessey, le-a transformat in modele pentru o zi. Invelite in spuma si sarutate de razele soarelui, fetele au pozat pentru viitorul trainer al Intact Media Academy asa cum doar profesionistele o fac.

Fetele au urmat intocmai instructiunile lui Gabriel iar acesta a fost multumit de sesiunea foto.

Hennessey i-a dezvaluit cateva din secretele meseriei si asistentului sau, un tanar absolvent al Intact Media Academy. Dupa ce a furat cateva din secretele meseriei, Romeo a mers la malul marii pentru a face propria sedinta foto.

Din septembrie, toti cei care doresc sa invete de la Gabriel Hennessey se pot inscrie pe www.intactmediaacademy.ro.Parteneri
Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry. Ce sarcini va avea de acum Ducesa de Cambridge
De când Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din viața Familiei Regale Britanice, anumite sarcini au rămas nerezolvate. În acest context, Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry și va duce mai departe munca acestuia. De când Ducii de Sussex s-au retras, zvonurile privind rolurile lor în treburile organizatorice au fost intens discutate.
Catine.ro
Ultimele știri