Căutare Live

VIDEO! SUA: Elevii invata la gradinita pe iPad

Copii, uitati de creione, caiete sau carti, atunci cand vine vorba de scoala. Viitorul e iPad-ul. O demonstraza chiar o gradinita din Statele Unite unde copii au inceput sa lucreze la ore doar pe celebra tableta digitala.

Celebra fraza de la inceputul unei ore de scoala suna cam asa: "Deschideti cartea la pagina X". Viitorul arata de acum complet diferit. Cel putin pentru elevii unei gradinite din statul american Arkansas, unde iPad-ul tine loc de carte, caiet si chiar de profesor.

Copiii au inceput de putin timp sa studieze pe celebrele tablete, insa acum nu ar mai renunta la ele pentru nimic in lume. Cursurile de initiere ale micilor elevi ar fi trebuit sa dureze cateva luni.

Profesorii spun ca tableta le dezvolta celor mici abilitatile de invatare, atentia si creativitatea. Totusi deocamdata, introducerea iPad-ului in scolile americane este inca la nivelul de vis.

Afla de ce si-au pierdut rosiile gustul!... Exista leacuri naturiste si pentru catei...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri