VIDEO! Universitatile din strainatate au inceput recrutarea de studenti romani

Reprezentantii celor mai de seama universitati - din 15 tari - au venit in acest weekend la Targul International al Universitatilor de la Bucuresti. Vor sa-i recruteze pe elevii si studentii romani, iar pentru asta nu trebuie sa faca eforturi prea mari. Din prima zi, peste patru mii de tineri s-au interesat ce trebuie sa faca pentru a studia la o universitate din strainatate.Si au avut ce explica pentru ca, in prima zi a targului, peste 4.000 de tineri au venit sa se intereseze despre un loc la o universitate straina. Cele mai cautate specializari au fost cele informatice sau economice, insa mare trecere au avut si domenii precum turismul si administrarea hotelurilor.

Pentru prima data de cand se organizeaza targul, la Bucuresti si-au trimis reprezentanti universitati din Suedia si Asia. Dar cele mai cautate au ramas si in acest an universitatile de traditie din Anglia, Elvetia sau Franta.

Printre multitudinea de oferte straine si-au facut loc si scolile romanesti. Cel mai cautat stand a fost cel al Intact Media Academy.

Intact Media Academy e cel mai important proiect eductional din mass-media autohtona. Cei pasionati de lumea televiziunii au sansa sa lucreze cot la cot cu cei mai buni jurnalisti din rominia - jurnalistii trustului Intact. Si, totdodata, sa se lanseze in aceasta meserie.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri