Căutare Live

Yoga ii ajuta pe adolescenti sa scape de anxietate

Cercetatorii americani au descoperit ca orele de yoga ii pot ajuta pe adolescenti sa aiba o stare psihica mai buna si sa scape de anxietate, informeaza Huffington Post.

Oamenii de stiinta au realizat un studiu pe mai multi elevi de liceu din Statele Unite. In timpul orelor de educatie fizica de la scoala, jumatate dintre ei eu facut exercitiile obisnuite, iar ceilalti au practicat yoga.

La finalul studiului, cercetatorii au constatat ca adolescentii care au facut yoga au avut rezultate mai bune la unele teste psihologice, au fost mai putin anxiosi si mai relaxati.

75% dintre tineri au declarat ca le-ar placea sa continue orele de yoga despr ecare specialistii spun ca are un rol in prevenirea problemelor mintale la adolescenti.

Foto: hepta.ro

EURO 2012: Azi, Portugalia - Spania, 21.45. Lusitanii joaca in sistem 90-60-90... FOTO! Vezi cele mai nereusite bronzuri din lume!...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri