Căutare Live

Jamie Oliver s-a trezit cu locuința spartă de hoți!

Reşedinţa pe care maestrul bucătar Jamie Oliver o deţine în nordul Londrei a fost spartă de persoane rămase neidentificate, care au furat obiecte şi bunuri în valoare de câteva mii de lire sterline

Reşedinţa pe care maestrul bucătar Jamie Oliver o deţine în nordul Londrei a fost spartă de persoane rămase neidentificate, care au furat obiecte şi bunuri în valoare de câteva mii de lire sterline.

Hoţii au pătruns în vila celebrului maestru bucătar britanic prin garaj, iar apoi au intrat în subsolul reşedinţei. Jamie Oliver a fost anunţat în legătură cu această spargere de un vecin, care a remarcat că una dintre uşile de acces în vilă fusese lăsată deschisă, la începutul acestei luni.

Poliţia examinează în prezent imaginile surprinse de camerele de supraveghere pentru a încerca să îi identifice pe hoţi, care au comis acest jaf după ce au aflat că Jamie Oliver şi familia sa urmează să se mute în altă casă.

Se crede că hoţii au spart această vilă, evaluată la 7 milioane de lire sterline, pentru a fura mai multe aparate şi dispozitive electrice.

Potrivit Mediafax, familia Oliver este pe punctul de a se muta într-o casă mai mare, în cartierul exclusivist Hampstead. Noua proprietate, estimată la 10 milioane de lire sterline, include o vilă ce datează din secolul al XVII-lea, cu opt dormitoare, dar şi o grădină impresionantă.

În prezent, mai multe echipe de muncitori lucrează la renovarea acestei proprietăţi, înainte ca familia Oliver să poată să se mute.

Există un fruct care are gust de budincă de ciocolată! Poți mânca oricât, fiindcă nu îngrașă și este foarte sănătos!... Sărbătoreşte cum se cuvinte Ziua Mondială a Pâinii! Găteşte pâinea plimbăreţului...
Ultimele știri