Iată o rețetă rapidă de pască cu brânză! Durează doar 10 minute, nu e nevoie de aluat și este extrem de delicioasă!
Ingrediente:
- 1 kilogram de brânză dulce de vaci
- 500 gr. smântână dulce
- 150 gr. unt
- 4 linguri de făină
- 2 linguri de griș
- 8 ouă
- 250 gr. zahăr
- 250 gr. stafide
- 1 praf de copt
- zahar vanilinat
- coajă de lămâie
Mod de preparare:
1. Se bat ouăle. Se adaugă smântâna, brânza, untul topit și se amestecă bine. Separat, se amestecă ingredientele uscate și se încorporează în compoziție.
2. Compoziția se toarnă într-o tavă unsă cu ulei și tapetată cu făină.
3. Se bagă în cuptorul încins. Se coace la foc mediu, 40 de minute, până se rumenește.
Poftă bună!
Rețeta lui Vlădutz: Cartofi cu ștevie... Ce reţetă de Paşte le recomandă Horia Vîrlan românilor...