Camalamrul nu are aroma de peste atat de pronuntata, fiind ideal pentru cei care nu consuma produse aferente. Umplut cu orez si ciuperci, acesta va avea un gust si mai bun, in plus, este sarac in calorii!
- 2 calamari intregi, curatati
- 100 grame orez fiert
- ciuperci
- o ceapa mare
- 100 ml supa de legume
- morcovi
- condimente, dupa gust
- sos de rosii
1. Ceapa se pune la calit in 3 linguri de ulei vegetal si se lasa pana se inmoaie, apoi se adauga ciupercile, morcovul taiat marunt si orezul fiert si se mai lasa cateva minute. Puneti condimentele alese si supa de legume.
2. Calamarul se lasa 2 minute in apa clocotita si se lasa la racit. Dupa aceea se umple cu compozitia facuta in prealabil si se lasa la cuptor timp de 15 minute. Se serveste cu sos de rosii.
Pofta buna!
Foto: shesimmers.com
Desert: Reteta Prajitura usoara cu nuci si sos de ciocolata... Desert: Reteta Tarta delicioasa cu bezea si zmeura...