Antena Căutare

Rețeta de macaroane cu brânză a Laurei Cosoi. Cum le prepară pentru micuțele ei

Laura Cosoi a împărtășit o rețetă de macaroane cu brânză care le încântă pe fetițele sale. Este rapid de preparat și numai bună pentru copiii pofticioși.

Galerie
O rețetă de macaroane cu brânză pe placul copiilor | ProfiMedia, Antena 1

Laura Cosoi este actriță, prezentatoare TV, autor de carte de bucate și, bineînțele, mamă. Aceasta s-a implicat activ în ultimii ani în educația micuțelor sale, dar a și împărtășit totul cu urmăritorii săi.

Citește și: Supă de dovleac perfectă pentru recăpătarea imunității în sezonul rece. Rețeta în stil asiatic este delicioasă

Vedeta, care este deja un autor de cărți de bucate, este recunoscută ca fiind pasionată de gătit. Aceasta a fost interesată întotdeauna de o alimentație sănătoasă și gustoasă, iar de când au venit pe lume fetițele sale, se uită foarte atent la ce le pregătește de mâncare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Rețetă ardei iute la borcan: ingrediente și mod de preparare. Cum faci la tine acasă cel mai bun ardei iute murat

Rețeta de macaroane cu brânză a Laurei Cosoi. Cum le prepară pentru micuțele ei

O rețetă îndrăgită de toți picitii este cea de macaroane cu brânză. Laura Cosoi a împărtășit, pe contul său de Instagram, rețeta care este numai bună pentru cei mici. Vedeta postează des rețete sănătoase pentru copii.

Gustul delicios pe care și cei mari și-l aduc minte din copilărie este dat de o rețetă simplă și rapidă.

Citește și: Rețetă de pancakes cu doar 3 ingrediente. Cum faci cele mai delicioase clătite rapid și ieftin

Ingrediente

- 400 grame de macaroane

- 250 grame de brânză dulce de vaci

- 200 grame de brânză sărată

- 3 ouă

Citește și: Papanași din mămăligă. Rețeta datează din 1964 și e rapid îndrăgită de pofticioși

- 200 mililitri de smântână

- 50 grame de unt

- 2 linguri de zahăr

- 1 coajă rasă de lămâie sau stafide (pentru o aromă aparte).

Citește și: Rețeta lui chef Samuel pentru Arrancini cu mozzarella și somon. Secretul preparatului care l-a cucerit pe Lucian Viziru

Mod de preparare

Primul pas este fierberea macaroanelor în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. După aceea se scurg și se clătesc sub un jet de apă rece.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Următorul pas este pregătirea amestecului pentru brânză. Astfel că, se combină brânza dulce cu cea sărată, iar peste se adaugă ouăle bătute, smântâna și coaja de lămâie sau stafidele.

Citește și: Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”

Acest ameste se pune peste macaroanele fierte și se transferă totul în tavă. Înainte de asta, tava trebuie unsă cu unt, astfel încât să nu se lipească macaroanele.

Citește și: Rețetă de sarmale tradiționale, în foi de varză murată. Prepară bucatele ca la bunica acasă

Tava cu macaroane cu brânză se bagă la cuptor, care trebuie preîncălzit la 180 de grade. Se lasă la copt timp de 30 sau 40 de minute, până ce amestecul capătă o culoare aurie.

Această rețetă este delicioasă și le va astâmpăra rapid pofta celor mici.

(P) Descoperă toate avantajele Kaufland Card: Premii de milioane și cashback!... Rețetă de magiun de prune ca la bunica. Care este secretul unei rețete tradiționale...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
NBA Christmas Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x