Antena Căutare

Reteta: Pui vienez

Gustul delicat al puiului vienez poate transforma un simplu pranz intr-un deliciu culinar. Este o reteta pe baza de sos alb, care necesita un timp scurt de coacere la cuptor.

Ingrediente pentru reteta Pui vienez:

- 1 kg de piept de pui
- 200 grame de smantana grasa
- 300 de grame de cartofi
- ciuperci
- ceapa
- cascaval

Mod de preparare pentru reteta Pui vienez:

1. Puiul se pune la prajit in doua linguri de ulei de masline si dupa ce s-a rumenit se adauga ceapa si ciupercile si se mai lasa cateva minute pana se aburesc.

2. In tot acest timp, puneti cartofii, taiati cubulete, la fiert si lasati-i sa stea jumatate din timpul normal de fierbere.

3. Dupa ce ingredientele din tigaie s-au aburit, puneti si smantana si lasati-o sa se topeasca. Daca este prea groasa compozitia, mai adaugati un strop de lapte.

4. Puneti cartofii intr-un vas de yena si adaugati compozitia peste ei. Acoperiti continutul cu o patura de cascaval ras silasati-le la cuptor 20 de minute.

Pofta buna!

Foto: squidoo.com

Reteta delicioasa: Somon cu sirop de artar... Desert fara coacere: Reteta Bombite cu nuca de cocos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x