Ingrediente pentru rețeta de Sfecla marinata cu branza de capra la gratar
6 linguri ulei de masline, plus extra
pentru uns
3 linguri otet de vin rosu
1 lingurita de zahar
1 lingurita de frunze de cimbru
4 sfecle, curatate si taiate in felii subtiri
200g de branza de capra, taiata in felii
4 maini de rucola
sare, piper
Mod de preparare pentru rețeta de Sfecla marinata cu branza de capra la gratar
1. Amesteca uleiul, otetul, zaharul si cimbrul intr-un castron si asezoneaza cu sare si piper. Adauga sfecla taiata felii si lasa la marinat cel putin o ora sau chiar peste noapte, daca vrei.
2. Incinge o tigaie tip grill cu putin de ulei de masline, asezoneaza feliile de branza si pune-le la prajit 2-3 minute, pana ce sunt aurii si se topesc.
3. Scoate sfecla din marinada si imparte-o pe patru farfurii. Pune deasupra rucola, o bucata de branza, picura marinada de ulei si otet si serveste.
Pofta buna!
Sursa: Good Food
FOTO! Torturi in forma de animale si genti la un targ de cofetarie din Londra... Rețeta zilei: Prajitura de lamaie cu sirop de limoncello...