- Liga Națiunilor: România vs. Kosovo se vede vineri, 15 noiembrie, de la 21:45, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Veste uriașă dată de cei de la Whatsapp! Milioane de utilizatori din întreaga lume s-au bucurat atunci când au aflat ce au pus la cale producătorii acestei rețele de socializare.
La aproximativ 16 luni de la debutul serviciului de mesagerie WhatsApp în mediul online, compania a anunțat că sunt disponibile noile versiuni ale aplicației pentru calculatoarele de birou, atât pentru cele care rulează sistemul de operare Windows 8 sau cele mai recente dar și pentru calculatoarele celor de la Apple.
Astfel, aplicația de mesagerie mobilă WhatsApp, deținută de Facebook, poate fi folosită și pe calculatoarele de acasă sau de la birou, alături de dispozitivele mobile care rulează sistemele de operare Android, iOS, Windows Phone sau Blackberry.
Tu vei folosi Whatsapp pe calculator?
''Asemenea versiunii WhatsApp Web, aplicația pentru calculatoarele desktop este o extensie a telefonului posesorului: aplicația reflectă pe ecranul calculatorului conversațiile și mesajele din telefonul mobil al utilizatorului'', menționează într-un comunicat compania.
Aplicaţia care îţi spune cine te-a şters de pe Facebook! Află acum ce prieteni virtuali te-au eliminat din lista lor
Utilizatorul se va putea autentifica în aplicația de pe calculator prin scanarea codului QR folosind aplicația mobilă WhatsApp.
De îndată ce acest lucru a fost realizat, toate mesajele și contactele sale din contul de WhatsApp de pe telefonul mobil vor fi încărcate automat pe calculator. Aplicația, care permite afișarea instantă pe ecranul calculatorului a notificărilor privind mesajele noi, oferă astfel utilizatorului posibilitatea comunicării în timp real cu cei din lista sa de contacte atunci când lucrează la birou sau acasă, informează Agerpres.
Aplicația de mesagerie WhatsApp are în prezent, potrivit datelor companiei, peste 1 miliard de utilizatori, fiind una dintre cele mai populare la nivel mondial pentru comunicarea mobilă.