Antena Căutare

Windows 9 se lansează în aprilie 2014… în versiune alpha

Mulţi şi-au exprimat părerea vizavi de următorul Windows, însă abia acum aflăm cele mai noi detalii legate de următoarea versiune, Windows 9.

Mulţi şi-au exprimat părerea vizavi de următorul Windows, însă abia acum aflăm cele mai noi detalii legate de următoarea versiune, Windows 9.

Odată cu Windows 8, cei de la Microsoft au iniţiat un sistem prin care, în fiecare an, câteva update-uri, mai mult sau mai puţin interesante se reflectau într-un nou OS. Iniţial a fost planificat ca un nou update minor, doar ca la scurt timp să devină evident faptul că în spate este proiectul pentru Windows 9.

Programat pentru lansare în aprilie 2015, în cadrul conferinţei BUILD de anul acesta, Windows 9 ar trebui înfăţişat în lumina reflectoarelor într-o versiune incipientă de tip alpha. Cu această ocazie avem confirmarea oficială că după 2012 şi 2013, Microsoft nu va lansa un nou OS în 2014. În schimb, la BUILD va detalia viziunea pe care o are pentru sistemul de operare programat în 2015.

Conferinţa de anul acest se va axa, ca în ultima perioadă, pe Windows Phone şi XBOX. Chiar şi în aceste condiţii însă, jurnaliştii prezenţi vor fi foarte curioşi să afle cum va arăta în viitor Microsoft şi al său sistem de operare. Având în vedere că în urmă cu 10 ani, Windows-ul genera cu multe peste 50% din veniturile companiei foarte mulţi vor să ştie ce urmează. Vom vedea oare o revenire cum se cuvine a butonul de Start clasic? Vom vedea o metodă inteligentă prin care aplicaţiile moderne vor rula alături de aplicaţiile clasice?

Articolul continuă după reclamă

Citeşte AICI continuarea articolului!

SMART LENS: Kodak a trecut la CES 2014 pe obiective foto pentru smartphone... Compania Facebook dată în judecată pentru Like-uri false...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia Miercuri, 17.07.2024, 23:53
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x