Aplicația WhatsApp nu va mai funcționa pentru acești utilizatori! Ce telefoane sunt vizate de anunțul companiei

Vești proaste pentru mulți utilizatori WhatsApp. Compania a anunțat că aplicația nu va mai funcționa pe o anumită categorie de smartphone-uri.

whatsapp

Profimedia

Vești proaste pentru mulți utilizatori WhatsApp. Compania a anunțat că aplicația nu va mai funcționa pe o anumită categorie de smartphone-uri.

WhatsApp a anunțat că aplicația nu va mai funcționa pe smartphone-urile care folosesc un sistem de operare dezvoltat de Windows, începând din luna decembrie 2019.

„Am întrerupt colaborarea cu platformele Windows. Drept urmare, aplicația WhatsApp nu va mai funcționa”, au anunțat reprezentanții WhatsApp.

Sistemul de operare Windows Phone a fost lansat în octombrie 2010. În ianuarie 2019, Microsoft a anunțat că va abandona platforma, sfătuindu-i pe utilizatori să își înlocuiască smartphone-ul Windows cu unul Android sau iOs.

WhatsApp a mai anunțat că aplicația nu va mai funcționa nici pe versiunile de Android mai vechi de 2.3.7 și iOS 7, începând din ianuarie 2020.

CITEȘTE ȘI: În sfârșit! Whatsapp a făcut schimbarea ce va revoluționa modul în care folosim aplicația

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri