Live acumAsia Express - Drumul comorilor (r)
Prime Time 20:00Film: Parker

ASUS mai face o combinatie de succes cu Transformer AiO

Dupa ce a facut valuri cu un gadget care combina un smartphone cu o tableta, ASUS a reusit sa combine o tableta cu un sistem all-in-one in Transformer AiO.

Incercand sa surprinda o nisa la care prea putine companii s-au mai gandit, ASUS a anuntat in aceste zile la CES un hibrid mai special cu numele de Transformer AiO. In practica este vorba de o tableta care poate fi andocata intr-un dispozitiv ce-i ofera functionalitate de desktop. Pentru ca afacerea sa fie perfecta, intreaga combinatie vine preinstalata atat cu Android 4.1 Jelly Bean cat si cu Windows 8. Este suficient doar o restartare a sistemului pentru a va alege sistemul dorit.

Ca si configuratie, intregul sistem ASUS Transformer AiO va gravita in jurul unui panou de 18,4 inci de tip LED IPS capabil sa faca diferenta intre 10 atingeri diferite. Pentru un plus de confort, intregul ansamblu de mai sus poate fi inaltat, coborat si rabatat dupa preferinte. Procesorul folosit va fi un Intel Core de generatie Ivy Bridge in timp ce partea de sonorizare va fi asigurata de solutia proprietara SonicMaster. Aceasta din urma a impresionat audienta inca de pe vremea lui .

Citeste AICI continuarea articolului!

Recomandari