Căutare Live

(P) Ce espressor automat să cumpăr?

Ce poate fi mai frumos decât să-ți începi dimineața cu un zâmbet și o cafea pe placul tău? Cafeaua nu este o simplă plăcere, ci un adevărat ritual de destindere într-o zi plină de provocări.

Cu ajutorul tehnologiei de astăzi putem petrece mai puțin timp în pregătirea unei cafele.

antena 1

Ne încarcă cu energie și productivitate, astfel încât orice moment poate fi redefinit printr-o cafea de calitate.

Cu ajutorul tehnologiei de astăzi putem petrece mai puțin timp în pregătirea unei cafele exact pe placul nostru apelând la un espressor de calitate.

De ce să investești într-un espressor automat?

Dacă ești obișnuit să-ți faci cafeaua în mod tradițional, la ibric sau la o simplă cafetieră, probabil te întrebi de ce ai investi într-un espressor automat. Un prim lucru e timpul pe care-l câștigi, espressoarele fiind atât de eficiente încât nu trebuie decât să introduci ingredientele, stabilești comanda, iar el se va ocupa de tot în locul tău. Astfel, vei economisi mai mult timp iar diminețile tale pot începe mai târziu atunci când vrei să mai lenevești câteva minute în plapuma caldă sau când ai nevoie de mai mult timp ca să te pregătești de plecare. Un espressor de ultimă generație este echipat cu numeroase funcții inteligente (cum ar fi espressor automat philips , espressor cu dispozitiv spumare sistem cappuccino, espressor semiautomat samus, espressor automat krups espresseria etc) astfel încât îl poți coordona chiar și prin intermediul telefonului mobil sau prin intermediul comenzii vocale, atunci când vorbim de casele sau centrele tip Smart Home.

Cu ajutorul espressorului nu te mai limitezi la cafeaua clasică, ci poți pregăti ca un adevărat profesionist numeroase specialități de cafea, la fel ca la restaurant. Poți pregăti chiar și până la 5 cafele sau preparate simultan, mult mai repede decât în mod obișnuit, espressorul fiind ideal atât acasă, cât și la birou. Espressorul devine așadar o formă de respect pentru ritualul tău zilnic, dar și pentru angajații care au un timp limitat pentru a-și duce sarcinile la bun sfârșit sau o pauză de acest fel.

Fără îndoială espressorul face senzație în mediul HoReCa unde, ca antreprenor, servirea cafelei s-a transformat de altfel într-un ritual al parteneriatelor dintre colaboratori, asociați, clienți etc. Vezi expresoare espressoare cafea, espressor automat tchibo cafissimo, espressor studio casa, espressor manual delonghi si multe alte modele bune.

Așadar, decizia de a lua un espressor automat este una dintre cele mai bune alegeri pe care le vei face vreodată. Iar dacă ne vei urmări în continuare, îți venim în ajutor și cu câteva informații/recomandări privind alegerea celui mai bun espressor automat.

Mic ghid de cumpărare a unui espressor

Una dintre cele mai frecvente greșeli ale celor care aleg un espressor automat se datorează prețului redus sau al designului sofisticat. E perfect normal să ții cont de aceste aspecte mai ales când vrei ca aparatul să se potrivească cu designul interior de ansamblu sau atunci când bugetul îți este limitat. Dar aceste două caracteristici nu îți vor oferi certitudinea că espressorul ales va fi cel mai bun și că se va potrivi perfect nevoilor tale, așa cum se definește în esență cel mai bun espressor.

Însă n-ai cum să dai greș atunci când ții cont de capacitatea espressorului, de modul de preparare al cafelei, presiune, dimensiune și inclusiv accesoriile cu care vine la pachet. Fii atent la dispozitivul spumare, rezervor apă, râșniță ceramică daca e cazul, filtru aquaclean, oprire automată, afisajul tactil, setare eco, dispozitiv spumare sistem cappuccino, capacitate rezervor apa si alte caracteristici.

De exemplu, la o familie mai numeroasă e ide un espressor care să prepare cât mai multe cafele în același timp, deci un espressor cu o capacitate mai mare, atât de preparare, cât și de alimentare cu ingredientele în cauză.

Modul de prepare poate fi un impediment dacă, dorești să prepari și cafea clasică sau cafea boabe. Unele espressoare pot fi utilizate doar cu capsule de cafea la care, se potrivesc doar anumite tipuri de capsule, deseori de la brandul care a realizat și espressorul. Tipul de cafea poate reprezenta de altfel un cost suplimentar pe care să nu ți-l permiți pe termen lung sau neechilibrat conform stilului tău de viață. Pentru cafeaua clasică poate fi necesar un espressor echipat cu o râșniță care să macine cafeaua, iar lipsa acesteia înseamnă achiziția unei râșnițe separat și mai mult timp alocat procesului de pregătire al cafelei.

Cu cât presiunea espressorului este mai mare, cu atât va fi mai ușor să prepar specialitățile exclusiviste și nu numai. De altfel, mărimea espressorului poate determina simplitatea cu care el se va integra într-o încăpere, de exemplu, un birou sau o bucătărie mică. Și accesoriile cu care vin la pachet îți poate ușura modul de pregătire al cafelei și mentenanța aparatului. Toate aceste funcții se vor raporta în cele din urmă la costurile de achiziție, cost în care vei regăsi și contribuția pentru numele brandului producător.

Așadar, putem spune că modul de preparare și servire al cafelei este unul cât se poate de subiectiv, la fel ca și alegerea espressorului ideal. Nu uita să ții cont de toate aceste aspecte pentru a face cea mai bună alegereși pentru a-ți răspunde de unul singur la întrebarea inițială.

Top 8 sugestii espressoare automate din care să alegi

Informațiile prezentate anterior îți pot fi de mare ajutor ca să-ți alegi cu ușurință un espressor care să ți se potrivească mănușă. Dar în același timp se pot transforma într-o adevărată provocare, mai ales când ești pus în fața unei liste covărșitoare de espressoare dintre care poți alege. Dacă vrei să economisești timp în alegerea espressorului sau dacă preferi o serie de recomandări specifice, ți-am pregătit și o listă cu cele mai căutate opt sugestii de espressoare amplasate într-un top aleatoriu, demne de a fi luate în considerare.

1. Espressor Krups NESCAFE Dolce Gusto Mini-Me KP120131, 1500 W

Espressoarele cu capsule fac înconjurul lumii datorită simplității cu care acestea pot fi utilizate. Nu trebuie decât să umpli cuva cu apă, să adaugi capsula și să poziționezi ceasca favorită, iar prin selectarea modului de preparare indicat pe ficare specialitate de cafea și a poziționării manetei te vei putea bucura de specialitatea aleasă în doar câteva secunde.

Espressorul de la Krups este un espressor de mici dimensiuni care se poate încadra cu ușurință în orice încăpere. Datorită puterii de 1500 W și a presiunii de 15 bari, acest aparat de cafea pregătește orice băutură cu ușurință, într-un timp extrem de scurt. Rezervorul cu o capacitate de 0.8 litri îți permite să te bucuri de numeroase preparate fără a fi nevoit să alimentezi cuva la nesfărșit, iar datorită tăvii ajustabile pe trei nivele îți vei putea poziționa ceasca în mod facil, în funcție de cantitatea băuturii sau de tipul acesteia.

Pe piață vei găsi numeroase preparate pe care le poți obține prin intermediul acestui espressor, de la renumita cafea italiană puternică, până la cappucino, ciocolată caldă sau ceai.

2. Aparat de Cafea Delonghi automat ESAM 4000.B

Aparatul Delonghi impresionează deopotrivă prin mecanismul inteligent care are o putere de 1450 W și o presiune de 15 bari, pentru un cappucino cu multă spumă sau un espresso adevărat.

Prin intermediul acestui aparat de cafea poți pregăti nu una, ci două specialități de cafea concomitent, pentru tine și persoana dragă ție.

De altfel, dacă ești fan al cafelei măcinate sau a celei tip boabe, te va impresiona faptul că acest espressor are inclusă și râșnită de cafea, nefiind compatibil însă cu cafelele de tip capsule.

Râșnița silențioasă este echipată cu 13 trepte diferite de setări sau module de preparare a cafelei, iar suportul pentru cești este de altfel ajustabil astfel încât să poți pregăti cafeaua după nevoi.

Poți programa cu ușurință atât cantitatea de cafea, cât și concentrația acesteia, făcând preparatul cât de tare sau slab dorești, acest lucru fiind un adevărat atuu.

Este prevăzut și cu sistem automat de oprire la finalizarea ciclului de preparare, cât și indicator care să te atenționeze când se remarcă lipsa unor ingrediente etc.

3. Espressor automat Delonghi ECAM 22.360.B, 1450W

Dacă bugetul nu este o problemă pentru tine, te poți orienta către un espressor din clasa profesională, cum e acest espressor de la Delonghi, un brand extrem de popular chiar și în HoReCa.

Acest aparat îți permite să exprimentezi prepararea specialităților de cafea din boabe sau cafea măcinată, fiind un espressor puternic cu un rezervor de apă de 1.8 litri și rezervor dedicat de lapte pentru cel mai bun cappucino sau o cafea cu spumă densă.

Funcțiile acestui espressor sunt de asemenea reglabile, de la intensitatea cafelei, până la dimensiunea și rețeta de pregătire. În speță, espressorul este echipat cu un mecanism silențios, sistem de economisire a energiei, cât și cu tăviță ajustabilă pe nivelul dorit și recipiente detașabile. Nu vei mai avea nevoie nici de filtre extra, datorită filtrului de apă inclus în mecanism.

4. Espressor automat Krups LATT'ESPRESS EA829810, 1450 W, 1.7L, 15 bari(Negru)

Și cei de la Krups se mândresc cu un espressor de calitate, prevăzut cu un display LCD care facilitează pregătirea băuturilor favorite prin câteva activități simple.

Recipientul de cafea are o capacitate de 260 grame, cel de apă o capacitate generoasă de 1.7 litri, iar compartimentul specializat de lapte poate susține 600 mL de lapte. Prin intermediul acestui espressor poți cu succes, în timp util, până la 6 rețete exclusiviste de cafea pentru diminețile pline de productivitate.

Bineînțeles, toate acestea le poți avea prin intermediul acestui espressor automat puternic și rapid, cu o putere de 1450 W și presiune de 15 bari.

5. Espressor cafea BOSCH Tassimo Suny TAS3202, 1300W, 0.8l, Negru

Dacă ai un buget redus, dar vrei un espressor performant, prin iintermediul Tassimo Suny poți pregăti ca un adevărat specialist peste 60 de specialități de cafea cu și din capsule.

Este cu și fără poate unul dintre cele mai accesibile și eficiente espressoare pentru iubitorii de cafea și nu numai.

Este prevăzut cu un design elegant care se va încorpora cu ușurință în orice spațiu, fiind un espressor rapid și eficient, simplu de utilizat.

Prin intermediul său poți pregăti rând pe rând câte o specialitate de cafea, iar sistemul inteligent citește fiecare capsulă în parte astfel încâât să-ți pregătească specialitățile dorite într-un mod perfect, pentru o savoare la intensitate maximă.

Dincolo de capacitatea grozavă a rezervorului de care te vei putea bucura în nenumărate rânduri fără să-l reumpli, sparatul deține și un senzor inteligent prin care-ți poți pregăti specialitatea dorită doar prin poziționarea ceștii în locul dedicat.

6. Espressor Heinner Charm HEM-200BL, 0.25l, 5 bar, 800W (Negru-Albastru)

7. Espressor Electrolux EEA111, 1470W, 15 bar, 1.25l (Negru-Argintiu)

La fel de deosebit și accesibil este și espressorul de la Electrolux, un espressor puternic și generos din toate punctele de vedere. Deține integrat un sistem de utilizare practic cu butoane, cât și un afișaj de tip LED care te va atenționa când e gata băutura ta favorită sau dacă s-au terminat cantitățile din ingredientele necesare.

Poți pregăti cu ajutorul său preparate desăvârșite din cafea măcinată, iar cu ajutorul manetei integrate le poți completa și cu un strat generos de spumă.

8. Espressor cu capsule Krups Inissia XN1005, 1260 W (Negru/Rosu)

Pentru fanii cafelelor tip capsulă mai avem o recomandare - aparatul Krups Inissia. Aparatul este compatibil cu capsulele Nespresso și este un espressor automat de cafea ideal pentru uz casnic sau pentru biroul unei persoane (și nu numai).

Espressorul are un design elegant în două culori și un mecanism extrem de simplu de utilizare. Nu trebuie decât să alimentezi cuva specială cu o capacitate de până la 0.7 litri pentru a te bucura de 3-5 cafele extraordinare, în funcție de specificul lor.

Aparatul pentru preparare cafea încălzește apa în mod uniform prin funcția Thermoblock și o păstrează la o temperatură constantă, oferindu-ți de asemenea posibilitatea de a ajusta cantitatea de cafea prin funcția Flow Stop.

Eliminarea capsulelor din rezervorul dedicat nu a fost nicicând mai simplă și mai ingenioasă, acestea fiind gata de eliminare prin simpla ridicare a clapetei exterioare.

Cu alte cuvinte, acesta este un espressor ideal de cafea pentru persoanele active, pentru cele aflate în căutarea unui espressor de cafea accesibil și destul de inovator.

Bineînțeles, dacă niciunul dintre aceste espressoare nu pare a fi pe deplin pe placul tău, vei găsi pe piață numeroase alte opțiuni către care te poți orienta cu ușurință, în funcție de nevoile proprii - espressor automat delonghi magnifica, espressor cu pompa, cu varii setări de macinare, espressor automat krups evidence si altele.

Achiziția și utilizarea unui espressor automat în viața de zi cu zi ne ajută să avem un stil de viață mai echilibrat și să ne ducem la bun sfârșit sarcinile zilnice, fără a mai omite plăcerea unui ritual de a pregăti și a degusta preparatele noastre favorite pe bază de cafea (și nu numai). Tu pe care-l alegi?

(P) Top 10 cele mai ieftine tablete in 2021...
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un...
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022. Gemenii trebuie să trăiască fără regrete. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022 spune că Gemenii sunt genul de persoane care nu se uită...
Parteneri
Pui cu sos de ardei portughez, perfect pentru un prânz în familie
Catine.ro
Ultimele știri
x