De ce servicii aveți parte la un service GSM?

 

Oricât de bine am proteja dispozitivele noastre mobile, există momente în care datorită neatenției sau unui mic accident se pot produce distrugeri ale ecranului sau putem vărsa lichide pe ele. Imposibilitatea de a folosi un telefon sau o tabletă la capacitatea cu care suntem obișnuiți poate produce frustrare și poate fi uneori chiar dramatică. De accea, înainte de a ne gândi la o nouă achiziți, ar fi bine să facem o vizită la un service GSM.

Din primul moment al achiziției unui dispozitiv mobil și până la înlocuirea lui cu o variantă mai nouă, acesta are nevoie de o serie de intervenții care să-l protejeze. O husă potrivită și o folie de protectie adecvată vă pot feri mai bine telefonul de  posibilitatea de a suferi distrugeri semnificative. Insă  atunci când se produc evenimente neplăcute, este bine de știut că puteți apela la un service GSM. Oricare ar fi marca telefonului sau tabletei voastre, fie că este Apple, Samsung, Huawei, LG, HTC, Lenovo, Google, Asus, Xiaomi, Allview, Motorola, Nokia etc.problemele lor pot fi rezolvate într-un service GSM.

Printre care cele mai des întâlnite intervenții posibile avem:

 • schimbare sau înlocuire display
 • recondiționare display
 • înlocuire geam cameră
 • schimbare mufă de alimentare
 • înlocuire carcasă spate
 • rescriere softuri
 • intervenții la nivel de componente și circuite hardware etc. .

Telefoanele mobile și tabletele sunt dispozitive destul de sensibile, pe care dacă nu le utilizăm cu atenție, le depozităm în locuri nepotrivite sau le scăpam din mană în locuri mai dure pot suferi accidente care ne privează de o parte din funcțile lor. De accea este recoandat să avem mereu în vedere folosirea și manevrarea lor cu grijă.

Care sunt cele mai frecvente probleme ce pot fi remediate la un servicie GSM?

Zgârierea, deteriorarea sau spargerea display-ului sunt unele dintre cele mai frecvente probleme cu care se prezintă clienții la service-ul GSM Protableta. Un astfel de telefon sau tabletă, în cele mai multe cazuri, mai poate fi folosit, dar este inestetic și parțial incapabil să-și  îndeplinească funcțiile cu care am fost obișnuiți.

Varianta de înlocuirii a display-ului este ce mai la îndemână soluție pentru a beneficia rapid și eficient de funcțiile esențiale ale telefonului. Aceasta procedură de înlocuire display nu este un procedeu care să poată fi efectuat acasă, cu instrumente obișnuite. Pentru a obtine o înlocuire display sticlă eficientă este recomandat să veniți cu telefonul la un service GSM specializat.

Pentru a putea realiza acastă înlocuire este nevoie de echipamente speciale și de personal cu experiență în efectuarea acestui tip de recondiționare. Cele mai importante instrumente sunt: o statie azot lichid pentru dezlipire sticlă și o folie OCA pentru laminare.

Procedeul aplicat este identic cu cel care se realizează în fabrică și presupune:

 • deconectarea bateriei sau a oricărei surse de tensiune de pe placa de bază;
 • desfacerea ansamblului vechi de pe ramă;
 • curățarea ramei vechi de adezivul initial si apoi separarea sticlei sparte
 • lipirea sticlei nouă pe display-ul și touchscreen-ul initial și montarea pe rama veche
 • dacă rama prezintă urme de îndoire sau lovire este necesară și îndreptarea sau chiar înlocuirea acesteia.

Laminarea este procedeul folosit pentru a realiza această recondiționare. Laminarea cu folie OCA este cea mai idicată metodă, cu cele mai numeroase beneficii:

 • nu intră praf între sticlă și display;
 • nu prezintă denivelări sau urme inestetice după lipire;
 • nu rămân impurități.

Aceasta este cea mai frecventă problemă pe care un service GSM o poate face pentru clienți. Dar la fel de importante sunt și celelalte servicii, pe care echipa atelierului le poate realiza cu profesionalism.

De ce să apelați la service-ul GSM Protableta.ro?

Firma oferă clienților, prin intermediul magazinului online, posibilitatea de a achiziționa o gama extrem de diversificată de servicii și componente GSM de cea mai bună calitate.  Fiind importator și distribuitor de piese de schimb, firma poate furniza servicii rapide, la prețuri extrem de avantajoase.

Tot ce trebuie să faceți pentru a vă bucura de servicii este să vă prezentați cu telefonul mobil sau tableta la sediul firmei și acolo veți primi în urma unei evaluări gratuite o soluție pentru remedierea problemei observate. În cazul în care nu aveți această posibilitate puteți timite telefonul sau tableta direct la sediu pentru a fi reparate.

Datorită experienței și priceperii personalului disponibil, intervențiile vor fi prompte, cu rezultate conforme așteptarilor și de cea mai bună calitate. Orice defecțiune va fi semnalată pe loc, iar reparația se va efectua în cel mai scurt timp cu putință.

Profesionalismul serviciilor realizate de acest service GSM vin întotdeauna în întâmpinarea nevoilor clienților dornici să dispună cât mai rapid de avantajele telefoanelor sau tabletelor  personale.

Protableta.ro furnizează tuturor clientilor, persoane fizice și juridice, servicii  GSM, piese și componente pentru tabletă, pentru o gamă foarte variată de modele și branduri, mai vechi sau mai noi.

Ori de cate ori va confruntați cu o problemă la telefonul sau la tableta voastră nu ezitați să intrați pe site pentru a verifica prețurile și pentru a beneficia de cea mai bună și rapidă reparație!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI