Ecranul Retina de iPad functioneaza si conectat la un PC

Chiar daca in fuga dupa dimensiuni compacte producatori precum Apple inventeaza conectori proprietari, ecranul de iPad merge si conectat la un PC.

Un tanar pe taramul stiintei cu scopul de a incerca sa-l conecteze la un PC, pentru a il folosi ca monitor suplimentar. Pentru ca acest scop nu era suficient, acesta a decis ca va incerca sa profite de rezolutia nativa a respectivului panou, egala cu 2048 x 1536. Avand in vedere ca vorbim de un numar de pixeli mai mare decat cel specific unui ecran Full HD procedeul nu a fost foarte usor. In plus, sa nu uitam ca foarte putine notebook-uri afiseaza continut la o rezolutie mai mare decat cea specifica conectorului HDMI.

Intregul tutorial, pas cu pas, este detaliat de hackerul polonez Emeryth pe propriul blog si incorporeaza, cum era de asteptat, cateva cunostinte avansate de electronica. Orice monitor a carui rezolutie nativa este mai mare deca 1920 x 1080 este mult mai scump decat unul Ful HD. In al doilea rand, Emeryth a cumparat panoul gata dezasamblat, online cu 55 de dolari, la care se mai adauga o investitie de 14 dolari intr-un conector DisplayPort.

Citeste AICI continuarea articolului!

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri