Căutare Live

IBM va gazdui infrastructura IT a eMAG

Cel mai mare retailer online din Romania - eMAG, a ales IBM Managed Data Center pentru mutarea infrastructurii IT in urmatorii cinci ani.

Astfel, clientii vor beneficia de un timp mai bun de raspuns in procesarea comenzilor, iar platforma eMAG va functiona in parametri optimi fara intreruperi, spun oficialii IBM.

Odata cu dezvoltarea accelerata a operatiunilor derulate de eMAG a fost nevoie de o solutie eficienta si sigura pentru gestionarea si asigurarea unui volum semnificativ de date, iar aceasta decizie a fost luata in ideea eficientizarii operatiunilor si a costurilor, spun oficialii eMAG.

Pana in prezent, eMAG opera doua centre de date, unul externalizat si celalalt intern, care ruleaza aplicatiile operationale.

eMAG a decis sa externalizeze centrul de date intern, care gazduieste aplicatiile IT pentru realizarea comenzilor, informatiile despre stocuri si solduri, atat pentru a reduce cheltuielile de operare, cat si pentru a sustine extinderea operationala a business -ului.

sursa: financiarul

foto: financiarul.com

Fostul CEO al Yahoo va primi aproximativ 10 mil. dolari drept plati compensatorii... FOTO! Dock pentru iPod dus la extrem de Jean Michel Jarre: 3,3 metri inaltime si 10.000 de wati...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri