Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Lansarea noului iPhone de buget nu va întârzia din cauza coronavirusului

Lansările de produse Apple din prima parte a acestui an nu vor fi afectate de coronavirus, deşi semnele de întrebare privind stocurile acestora rămân.

Când Apple a anunţat la începutul săptămânii că veniturile din primul trimestru vor avea de suferit de pe urma coronavirusului, din cauza căruia magazinele şi stocurile companiei au fost afectate, întrebarea firească a fost ce se întâmplă cu produsele pe care Apple voia să le lanseze în primele luni ale acestui an.

Conform unor surse interne, citate de Bloomberg, lansarea noului iPhone de buget, care era programată pentru luna martie, rămâne neafectată şi va decurge conform planului.

iPhone SE 2 va fi urmaşul smartphone-ului cu ecran de 4,7 inch lansat de Apple în 2016, iPhone SE, în sensul că va constitui o opţiune mai ieftină decât orice alt model de iPhone, dar şi cu un ecran mai mic decât celelalte versiuni.

Acesta va avea la bază acelaşi chipset ca iPhone 11, A13, 3GB memorie RAM şi 64/128GB spaţiu de stocare. Din punctul de vedere al construcţiei, acest model va prelua designul lui iPhone 8.

Anliştii estimează că acest model va costa începând de la 400 de dolari.

Undeva în prima parte a acestui an Apple va lansa şi o nouă versiune de iPad, însă aici nu este încă foarte clar cum va fi influenţată lansarea de coronavirus, iar planurile Apple oricum nu au încă o dată fixată.

Sursa : news.ro

Recomandari