Căutare Live

Microsoft a anuntat intreruperea suportului pentru Windows Phone 8

Undeva in 2014, Microsoft va incheia suportul pentru smartphone-urile cu Windows Phone 7.8 si WP8

Pentru ca si-a dezamagit foarte multi utilizatori in momentul in care a anuntat ca terminale cu WP7 nu sunt gazde , Microsoft a decis sa nu mai repete greseala. Din acest motiv, urmatoarea intrerupere de suport pentru sistemele de operare Windows Phone a fost anuntat din timp de compania americana.

Intr-un post recent pe site-ul Lifecycle, Microsoft a anuntat in detaliu planurile pe care le are vizavi de viitorul platformelor Windows Phone 7 si Windows Phone 8. In principiu, utilizatorii de terminale cu fiecare dintre cele doua sisteme de operare va beneficia de 18 luni de actualizari, update-uri de securitate si diverse functii noi. Avand in vedere ca respectiva perioada este calculata din momentul in care au fost livrate primele terminale cu noul OS, sunt bine de retinut doua date. Incepand cu 8 iulie 2014, utilizatorii de aparate cu WP8 nu vor mai beneficia de suport din partea gigantului din Redmond, in timp ce utilizatorii de smartphone-uri cu WP 7.5 Mango vor beneficia de un tratament similar pana pe 9 septembrie 2014.

Citeste AICI continuarea articolului!

BlackBerry incearca sa atraga cumparatori printr-un videoclip... Vertu TI, cel mai scump telefon din lume, a ajuns in Romania!...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri