Antena Căutare

(P) Top 5 Criptomonede de Viitor, Accesibile Oricărui Investitor

Un truc este să căutați acele criptomonede de viitor, subevaluate și accesibile, dar care în același timp servesc nevoi importante în ecosistemul cripto.

Descoperă care este topul criptomonedelor de Viitor, accesibile oricărui investitor

Top Criptomonede de Viitor, Accesibile Oricărui Investitor

Există mii de criptomonede pe piață, iar în fiecare lună noi proiecte blockchain lansează noi monede. Acest amalgam de informații vă poate dezarma atunci când intenționați să investiți pentru prima dată. De aceea experții recomandă să incepeți cu un top al criptomonedelor de viitor, cu potential de creștere, dar totodată accesibile ca preț.

După apariția primei criptomonede, Bitcoin, lista criptomonedelor disponibile crește de la o zi la alta. Din această cauză, poate deveni destul de greu de identificat proiectele cripto cu potențial. Acest lucru devine și mai greu când există atât de multe criptomonede și proiecte care încearcă să facă lucruri similare sau au planuri atât de vaste, încât ar putea dura decenii până când acestea vor fi pe deplin conceptualizate. Și pentru a înrăutăți lucrurile, industria cripto se schimbă în mod constant. Totodată trebuie să țineți cont că interesele investitorilor se poate schimba foarte repede. O criptomonedă poate fi cel mai bine cotată într-o zi și poate dispărea în următoarea.

Un truc este să căutați acele criptomonede de viitor, subevaluate și accesibile, dar care în același timp servesc nevoi importante în ecosistemul cripto.

Top Criptomonede de Viitor - Opinia Experților

Acestea sunt câteva criptomonede de viitor, care prezintă potențial pentru investițiile pe termen lung și totodată sunt și accesibile investitorilor care vor să își extindă portofoliul in această piață foarte volatilă.

Stellar (XLM) - una dintre criptomonedele de top cu un proiect solid

Lansat în iulie 2014, Stellar este rețeaua care își propune să aducă tehnologia blockchain în sistemele financiare traditionale. Blockchain-ul permite monedelor fiduciare și altor active să ruleze în paralel între ele și criptomonede, facilitând transferul monedelor fiduciare, precum dolarul sau euro, în criptomonede.

Lumenul sau XLM este criptomoneda nativă a rețelei Stellar. Utilizatorii rețelei Stellar trebuie să dețină în portofel un sold minim de 1 lumen și să plătească o taxă de tranzacție minimă de 0,00001 lumen.

De ce este Stellar considerată o criptomonedă de viitor?

Stellar (XLM) a fost lansat în 2014, iar valorea XLM era în jur de 0,003 USD. Fiind o nouă criptomonedă într-un moment în care mult mai puțini oameni aveau cunoștințe despre subiect, Stellar a ramas un proiect trecut cu vederea în primii ani de existență.

Însă piața a început să se miște în 2021. Prețul unui Stellar (XLM) a crescut de la 0.003 USD în noiembrie 2014, la aproximativ 0.15 în mai 2022, ceea ce reprezintă o creștere de 4900%.

Polkadot (DOT) – una dintre criptomonedele de top cu avans rapid

Criptomonedele pot exista pe numeroase retele blockchain. Unele rețele blockchain susțin mai multe criptomonede, iar altele exista pe propriul blockchain, însă ele pot fi mutate de pe o platformă pe alta.

De ce este Polkadot considerată o criptomonedă de viitor?

Polkadot își propune să integreze toate aceste platforme blockchain diferite prin crearea unei rețele de criptomonede care conectează diferitele blockchain-uri, astfel încât acestea să poată lucra împreună. Această integrare poate schimba modul în care sunt gestionate criptomonedele și a stimulat o creștere impresionantă de la lansarea Polkadot în 2020. O creștere a proiectului înseamnă și o creștere a criptomonedei Polkadot (DOT).

Polkadot a introdus numeroase tehnologii avansate ce a atras investitorii începând cu lansarea sa în 2020. DOT a fost o criptomonedă de top in 2021, înregistrand una dintre cele mai spectaculoase creșteri din piața monedelor virtuale.

Decentraland (MANA) - una dintre criptomonedele de top din universul metavers

MANA este criptomoneda metaversului Decentraland, care a urcat vertiginos în topul preferințelor investitorilor în 2021. Asta mai ales după ce tranzacționarea cu NFT-uri a prins avânt, iar Facebook a anunțat că va lansa propriul metavers.

De ce este Decentraland considerată o criptomonedă de viitor?

Decentraland este acum o criptomonedă de viitor in plină ascensiune, după câțiva ani de eforturi sustinute, iar publicul devine din ce în ce mai interesat de metavers. Când vine vorba de realitatea virtuală în 2022, Decentraland pare să conducă acest trend.

Desigur, acest metavers nu este un concept nou, însă pare să devină un mod popular de a ține întâlniri în realitatea virtuală, asa cum și Facebook (Meta) a anunțat.

Investitorii presupun că trebuie să existe substanță și oportunitate în acest segment dacă una dintre cele mai importante companii din mediul online a anunțat că iși va lansa propriul metavers.

Imaginația unui utilizator este singura limită a metaversului, unde acesta poate călători oriunde își dorește, poate face tot ce dorește și chiar poate participa la evenimente live virtuale.

Prețul Decentraland (MANA) a crescut cu aproximativ 12.900% de la 0.01 USD în 2017 la 1.30 USD în mai 2022.

Polygon (MATIC) - una dintre criptomonedele de top pe un blockchain scalabil

Polygon este asemănător blockchain-ului Ethereum, și reprezintă o rețea construită pentru a asigura o tranzacționare mai ușoară a aplicațiilor descentralizate.

Pe măsură ce blockchain-ul devine o tehnologie adoptată pe scară largă, numărul de utilizatori activi va cauza probleme pentru unele dintre cele mai mari rețele, cum ar fi Ethereum, unde scalabilitatea încă dă bătăi de cap dezvoltatorilor.

Din acest motiv, rețeaua Polygon este construită să susțină aplicațiile Ethereum care caută să se dezvolte la o scară mai largă, și este vazută ca un strat adițional al rețelei Ethereum (layer 2).

De ce este Polygon considerată o criptomonedă de viitor?

Folosind Polygon, utilizatorii își pot duce tranzacțiile din blockchain-ul Ethereum în blockchain-ul Polygon. Acest lucru duce la o diminuare a solicitărilor pe rețeaua principală, Ethereum, și o scădere a taxelor de tranzacție. În plus, blockchain-ul Polygon oferă taxe de tranzacție foarte mici utilizatorilor săi.

Ca soluție de nivel 2, există o multitudine de moduri prin care utilizatorii pot muta datele tranzacționale dintr-un lanț în altul.

Asemenea Ethereum, Polygon are propria criptomoneda, denumita MATIC, și este folosită pentru a plati taxele de tranzacționare. Polygon (MATIC) este inclusă în top criptomonede de viitor datorită creșterii de aproximativ 2000%, de la 0.03 USD la lansarea sa în 2019, până la 0.65 USD în mai 2022.

Dogecoin (DOGE) - una dintre criptomonedele de top cu creșteri neașteptate

Dogecoin (DOGE) a fost creată ca o glumă la adresa Bitcoin în decembrie 2013. Inițial, DOGE era o monedă lipsită de valoare, iar principalii utilizatori erau diverși membri pe forumul Reddit, care acordau DOGE ca o recompensă pentru utilizatorii activi.

De ce este Dogecoin considerată o criptomonedă de viitor?

Deși este văzută ca o criptomonedă fără utilitate, dezvoltatorii Dogecoin au insistat să ia în serios proiectul și responsabilitatea lor față de utilizatori de-a lungul anilor. Ca dovadă, se așteapă să apară un nou blockchain denumit Dogechain pe care DOGE va putea fi folosit în aplicații descentralizate, tranzaționare de NFT-uri și alte operațiuni financiare.

În 2021, Dogecoin a vazut o creștere extraordinară datorată mesajelor lui Elon Musk pe Twitter. După ce CEO-ul companiei Tesla, împreună cu alte celebrități din SUA și-au arătat public susșinerea pentru Dogecoin, aceasta a văzut o creștere de 7451% în doar cinci luni.

La începutul lui 2014, prețul unui singur Dogecoin era de aproximativ 0.0003 USD. Însă acesta a crescut la 0.12 în mai 2022, ceea ce reprezintă o creștere de aproximativ 39.900%.

Top Criptomonede de Viitor - Concluzii

Înainte de a lua in considerare o investitie in criptomonede de viitor, e important să sțiti că aceste active prezintă un risc sporit, față de alte clase de active cum ar fi acțiunile sau fondurile mutuale. Proiectele susținute de criptomonede sunt descentralizate și nu există o entitate centrală care poate fi considerată răspunzătoare în cazul unei scăderi de preț dramatice.

De asemenea, fiecare investitor trebuie să își evalueze propria situație financiară și să nu riște mai mult decât își permite să piardă. Tineți cont de faptul că până și criptomonedele de top pot să scadă în valoare.

DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII: Informațiile prezentate aici nu constituie și nu intenționează să constituie sfaturi pentru investiții. Informațiile de aici sunt furnizate în scop informativ și, ca atare, nu au fost pregătite în conformitate cu cerințele legale menite să promoveze independența cercetării investiționale. Utilizatorii/cititorii nu ar trebui să se bazeze numai pe informațiile prezentate aici și ar trebui să facă propriile cercetări/analize. Performanța și previziunile anterioare nu sunt indicatori de încredere ai rezultatelor viitoare.

Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei...
Horoscopul zilei de 30 mai 2023. Leii se simt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 mai 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Leului. Aceștia se...
Parteneri
Dulce de leche sau dulceață de lapte. Un sos cremos irezistibil de gustos
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x