Căutare Live

Planul incredibil prin care Facebook se va schimba pentru totdeauna! Toată lumea credea că e o glumă, dar Zuckerberg a făcut anunțul!

Mark Zuckerberg a spus că Bitcoinul ar putea să ajute platforma Facebook în viitor, ca parte a inițiativei sale de a face un Facebook mai bun pentru toți.

Mark Zuckerberg a spus că Bitcoinul ar putea să ajute platforma Facebook în viitor, ca parte a inițiativei sale de a face un Facebook mai bun pentru toți.

Zuckerberg deja și-a anunțat angajamentul de a repara Facebookul, care a luat forma rezoluției sale pentru 2018. El a explicat într-o postare pe Facebook că problema internetului este că devine prea centralizat și controlat doar de câteva companii uriașe, printre care și Facebook.

O mașină electrică te lasă fără cuvinte! Trage un camion pe o șosea înghețată!

„Mulți dintre noi am intrat în tehnologie deoarece credeam că poate fi o forță de descentralizare, care le oferă oamenilor puterea”, a scris el.

Nimeni n-a înțeles cum a dat Nokia faliment! Acum tot e clar și vezi cum a ajuns de râsul lumii!

„În anii 1990 și 2000, majoritatea oamenilor credeau că tehnologia va fi o forță de descentralizare. Dar, astăzi, mulți oameni și-au pierduta speranța în acea premisă. Cu creșterea unui număr mic de companii mari de tehnologie – și cu guvernele care folosesc tehnologia pentru a urmări cetățenii – mulți oameni cred că tehnologia mai degrabă centralizează puterea decât o descentralizează”.

Vezi cum vrea Zuckerberg să facă din Facebook o rețea cu totul schimbată!

Avertisment pentru utilizatori! Folosești un iPhone, un iPad sau un Mac? Dispozitivele Apple sunt supravegheate... Smartphone-ul viitorului! Îl îndoi și-l faci cât de mic vrei tu! Samsung vrea să lanseze telefonul plabil...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri