S-a inventat cea mai tare aplicație a anului! Ești orgolios și nu îți place să lași de la tine? Ai găsit soluția perfectă!

Recent, o companie spaniolă a lansat o super aplicație cu care a cucerit sute de mii de oameni din întreaga lume! Ți-ai dorit vreodată ca telefonul tău să facă unele sarcini mai...neplăcute?

Recent, o companie spaniolă a lansat o super aplicație cu care a cucerit sute de mii de oameni din întreaga lume! Ți-ai dorit vreodată ca telefonul tău să facă unele sarcini mai...neplăcute?

Lipsă de timp, jenă sau mândrie... aplicația spaniolă "100Thanks" și-a propus să pună capăt scuzelor prin care se evită exprimarea mulțumirii, utilizând această tehnologie pentru a demonstra gratitudinea fie și prin telefonul mobil.

Aplicația, 'app', disponibilă pentru dispozitivele mobile iOS sau Android, permite crearea unui mesaj de mulțumire personalizat și trimiterea sa sub formă de carte de vizită pe email sau pe Whatsapp.

Mesajul poate fi trimis și pe rețelele de socializare. Prin trimiterea mesajelor se creează și "o hartă socială a mulțumirilor" și se înregistrează kilometrii parcurși de acestea în cyberspace.

"Prin această inițiativă se dorește promovarea unei valori, din ce în ce mai uitată în societatea noastră: exprimarea gratitudinii", a declarat responsabilul acestei app, José Luis Cáceres.

Rochia acestei fetițe i-a scot pe profesori din minți și a fost trimisă urgent acasă! Cum a apărut copila la cursuri

De la crearea acestui site, mesajele trimise prin "100Thanks" au parcurs 6 milioane de kilometri și au ajuns în 50 de țări.

Acum, cu aplicația pentru mobile, pe lângă trimiterea mesajelor de mulțumire, utilizatorii pot crea și un calendar al gratitudinii în care sunt trecute datele la care trebuie trimise mesajele de mulțumire, arată Agerpres.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri