Căutare Live

Samsung Galaxy S6 e copiat după iPhone 6: Cât de adevărat e?

Samsung Galaxy S6 pare copiat după iPhone 6 și cum telefonul Apple a fost lansat înainte de cel al sud-coreenilor, trebuie să fie adevărată presupunerea, nu?

Samsung Galaxy S6 pare copiat după iPhone 6 și cum telefonul Apple a fost lansat înainte de cel al sud-coreenilor, trebuie să fie adevărată presupunerea, nu? De fapt, nu e niciun adevăr că Galaxy S6 e copiat după iPhone 6. Aceste dreptunghiuri din metal, plastic și sticlă sunt reciclate de la an la an, în funcție de direcția pieței.

Am comparat și noi Samsung Galaxy S6 cu iPhone 6, iar dacă privești baza ambelor dispozitive poți spune că cel dintâi e copiat după cel din urmă. Totuși, copierea aceasta nu se face peste noapte. Într-adevăr, Samsung și-a bazat dezvoltarea interfeței TouchWiz pe elemente de design din iOS. Nu este prima companie care face asta și nu va fi nici ultima.

Citeste AICI continuarea articolului!

Selfie de acolo unde nici Soarele nu ajunge: Acesta este ”bățul” de selfie special... Spartan, browserul care va înlocui Internet Explorer, beneficiază de un demo de la Microsoft...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri