Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Șase aplicații de Android pe care nu trebuie să le instalați niciodată pe telefonul vostru!

Ne plac telefoanele mobile și mai mult decât ele ne plac aplicațiile bune. Din acest motiv, vrem să învățăm împreună ce să descărcăm și ce nu. Am tot descoperit câteva aplicații în ultima vreme și ne-am dat seama că am strâns o listă de șase pe care nu ar trebui să le descărcațI

Ne plac telefoanele mobile și mai mult decât ele ne plac aplicațiile bune. Din acest motiv, vrem să învățăm împreună ce să descărcăm și ce nu. Am tot descoperit câteva aplicații în ultima vreme și ne-am dat seama că am strâns o listă de șase pe care nu ar trebui să le descărcați. Niciodată.

Ce face o aplicație de nedescărcat pentru noi? Avem câteva criterii în minte și nu ne bazăm doar pe faptul că nu ne-ar plăcea nouă. O aplicație trebuie să fie proastă. Proastă cu adevărat. Acest lucru înseamnă că are o grafică execrabilă, se mișcă foarte prost, are un titlu mult prea optimist și un conținut plictisitor, e prea populară pentru ceea ce face sau pur și simplu e o minciună. De asemenea, luăm în calcul și aplicațiile care vă umplu de reclame în timp ce jucați, ceea ce strică total experiența.

Iată cele șase aplicații pe care ar trebui să le evitați pe Android, mai ales că aveți șansa să le descoperiți foarte populare în Play Store.

Află care sunt aplicațiile periculoase pentru telefonul tău.

Recomandari