Schimbări la Instagram: utilizatorii din România nu-și vor mai putea vedea like-urile

Schimbări la Instagram: utilizatorii nu-și vor mai putea vedea like-urile

Românii nu-și vor mai putea vedea like-urile pe Instagram, în perioada de testare

După testele ascunderii numărului de like-uri din Canada, Australia, Brazilia, Japonia, Irlanda, Italia şi Noua Zeelandă și SUA, a venit rândul României să se supună acestui test.

Deja au fost selectate în România persoanele care vor participa la acest test al ascunderii like-urilor de pe Instagram.

Compania este de părere că mulţi utilizatori sunt afectaţi emoţional de numărul de like-uri pe care postările lor le primesc, iar ascunderea acestui număr ar putea să îi ajute pe aceştia să treacă peste frica de a publica anumite fotografii pe Instagram. Astfel, utilizatorii care văd postările în news feed, vor putea vedea unul sau doi prieteni care au reacționat la ea.

Însă, decizia ascunderii like-urilor nu este definitivă și s-ar putea întoarce totul la normal, după perioada de testare.

Cele mai grave scăderi au fost înregistrate în Brazilia şi Australia, unde like-urile au scăzut cu 15%, în timp ce în Japonia şi UK au fost înregistrate scăderi mai mici de 5, respectiv 3%.

Dacă decizia va fi permanentă va constitui o reală problemă pentru agențiile care lucrează cu influenceri.

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri