Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Serviciile BlackBerry restabilite "in totalitate" dupa trei zile de intrerupere

Serviciile BlackBerry au fost restabilite joi, dupa peste trei zile in care au fost inaccesibile. Milioane de utililzatori ai serviciilor Research in Motion (RIM) nu si-au mai putut accesa mail-ul, naviga pe internet sau folosi serviciul BlackBerry Messenger, de la inceputul acestei saptamani.

Am restabilit in totalitate serviciile. Vreau sa cer scuze tuturor utilizatorilor BlackBerry pe care i-am dezamagit. Va asteptati la mai multe din partea noastra, ca si mine. Incapacitatea noastra de a rezolva rapid aceasta problema a fost frustranta


Vom lua toate masurile necesare pentru a ne asigura ca asa ceva nu se va mai intampla", a precizat Lazaridis. Acesta a oferit si o explicatie a defectiunii care a dus la intrerupere:

Un comutator dublu de mare capacitate, conceput pentru a proteja infrastructura, s-a defectat. A provocat intarzieri si intreruperi pentru clientii din Europa, Asia, Orientul Mijlociu, Africa, India, Brazilia, Chile si Argentina. Sistemul nostru a cazut in cascada. A existat un sistem de rezerva, dar nu a functionat asa cum trebuia si de aici problemele cu datele din sistem", a explicat Lazaridis.

Sursa: Antena3
Foto: Ubergizmo.com

Recomandari