Antena Căutare

SMS-urile, fotografiile sau apelurile ŞTERSE din telefonul mobil POT FI RECUPERATE! Află cum poţi face asta

Aveai impresia că dacă ştergi mesaje, apeluri, fotografii sau diferite date din telefonul mobil ele dispar pentru totdeauna? GREŞIT! Experţii pot recupera absolut tot

Aveai impresia că dacă ştergi mesaje, apeluri, fotografii sau diferite date din telefonul mobil ele dispar pentru totdeauna? GREŞIT! Experţii pot recupera absolut tot.

"Deşi stergerea acestor date face operaţiunea mai dificilă, asta nu înseamnă că ele nu pot fi găsite", a declarat Courtney Lancaster, specialist în identificarea datelor de pe telefoanele mobile.

O aşa-numită analiză "materială" poate să recupereze informaţiile şterse dintr-un smartphone. Atunci când o fotografie este salvată, sistemul de operare va stoca variante diferite ale imaginii în mai multe fişiere.

O pictogramă poate fi în continuare disponibilă, chiar dacă poza originală nu mai există. Infractorii obişnuiesc să îşi distrugă telefoanele pentru că realizează că informaţii de pe acestea pot fi folosite ca probe în instanţă. Deşi distrugerea telefoanelor face munca experţilor mai dificilă, identificarea datelor nu este imposibilă.

VEZI MAI MULTE DETALII PE JURNALUL.RO

Cum descarci şi instalezi Windows 10 înainte de lansare... Cele mai bune procesoare pentru telefoane: Opt dintre cele mai rapide modele...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Parteneri
7 tipuri de acizi pentru față. Cum îi integrezi în rutina de îngrijire
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x