Căutare Live

(P) Top 10 cele mai ieftine tablete in 2021

Tehnologia este soluția excelentă pentru a ne destinde în timpul liber, dar și pentru a ne duce la bun sfârșit o serie de activități uzuale și/sau obligatorii. 

Cele mai ieftine tablete in 2021

antena 1

În zilele noastre ne putem bucura de cele mai eficiente dispozitive tehnologice, la prețuri accesibile, care deseori se dovedesc soluția cheiela întreprinderea a numeroase acțiuni. Printre cele mai populare dispozitive se regăsesc și tabletele, care eficientizează tot ceea ce ține de școala online, de o serie de pasiuni, relaxare sau muncă.

Tabletele impresionează prin designul lor inedit, un ecran mai mic față de un laptop, dar mai mare spre deosebire de un telefon, deci mult mai practic pentru utilizarea de zi cu zi. Dacă odinioară ele erau folosite doar pentru activități clasice, astăzi regăsim și tablete echipate cu slot de SIM ce le permit inclusiv să fie utilizate pe post de smartphone - tableta apple ipad, tableta huawei matepad t8, tablete android, tableta samsung galaxy.

În speță, o tabletă poate fi astăzi o alegere extraordinare indiferent de lucrurile pe care le ai de făcut prin intermediul ei, așa că dorim să-ți aducem la cunoștință toate avantajele pe care le poți obține prin operarea acesteia, cât și câteva modele prezente pe piață la un preț avantajos.

La ce ne ajuta tabletele in 2021?

Nu există tânăr, dar nici om în vârstă, care să nu fi experimentat cel puțin o dată mediul online prin intermediul unei tablete. Sunt cea mai fiabilă alegere la capitolul portabilitate, după cum precizam și anterior, dar și una dintre cele mai bune opțiuni în ceea ce privește experiența de navigare.

Tableta nu ne limitează în materie de gusturi prin prezența a diferite sisteme de operare, dar și aspecte tehnice. Așadar, fie că ești fan IOS, Android sau Windows, poți opta pentru o tabletă cu sistemul tău preferat.

Îndrăznim să spunem că pentru o tabletă la superlativ este nevoie să investești mult mai mult decât într-un smartphone, însă majoritatea tabletelor vor rula mult mai eficient spre deosebire de un telefon, chiar și cu resurse mai puține.

În 2021, poți apela la o tabletă în majoritatea situațiilor deoarece poți face absolut toate lucrurile pe care le dorești sau de care ai nevoie prin intermediul său - tableta cu dual sim , tableta apple ipad air, allview viva 3gb ram 32gb.

În ciuda faptului că școala online se derulează de ceva vreme, se poate observa că în continuare există o cerere crescută de tablete pentru școală. Dar utilizatorii nu se sfiesc să achiziționeze un astfel de dispozitiv nici pentru a-și desfășura activitățile profesionale, să gestioneze sau să editeze diferite materiale, să creeze prezentări sau texte, fie să se destindă în timpul liber vizionând un film sau jucându-se un joc.

Fie că o folosim acasă sau în deplasări, investiția într-o tabletă în 2021 se va dovedi a fi una pe deplin excelentă, atâta timp cât alegem modelul potrivit nevoilor noastre.

Cum alegem o tableta

Chiar dacă o tabletă impresionează în primul rând prin dimensiunea ecranului sau poate prin oferta de preț, acestea nu sunt cu precădere lucrurile care-ți pot da de înțeles că ai ales cel mai bun de înțeles.

Potențialul unei tablete și eficiența acesteia în raport cu nevoile și dorințele personale se raportează la aspectele tehnice, unde luăm în vedere toate lucrurile care se află sub designul fiabil.

Astfel, memoria internă, cât și cea RAM, sunt principalele aspecte vizate la alegerea unei tablete. Cu cât sunt mai mari, cu atât tableta este mai performantă și va rula mai ușor.

De asemenea, luăm în calcul sistemul de operare, rezoluția ecranului, tipul conexiunii și bateria.

Oricine își dorește o baterie cât mai rezistentă, ceea ce înseamnă că trebuie să te orientez spre o tabletă cu o bateria cât mai mare. Totodată, cu cât rezoluția e mai bună, cu atât materialele și culorile vor fi mai vibrate și/sau mai clare.

Tipul de ecran determină și acesta gradul de vizibilitate precum și aria. De exemplu, unele tablete vin cu unghi de vizualizare la 180°, ceea ce înseamnă că vei putea viziona o serie de materiale atunci când privirea cade direct perpendicular pe ecranul tabletei, dar și atunci când te uiți dintr-o parte. Totodată, prezența unui display rezistent la șocuri este mai mult decât binevenită, pentru a te putea bucura de mai multă durabilitate.

Sunetul poate fi un alt element important. Unele tablete vin cu un singur difuzor, în timp ce altele dețin două difuzoare stereo care oferă un sunet mai clar și mai precis.

Și prezența accesoriilor poate juca un rol extrem de important, fiindu-ți deseori mai facil să operezi tableta atunci când ai la îndemână și o tastatură, poate o husă și/sau o folie de protecție, o pereche de căști etc. Unii producători au limitat numărul accesoriilor oferite la majoritatea dispozitivelor de pe piață, indiferent de tipul acestora, dar prezența lor într-un număr cât mai mare îți poate fi de folos. Bineînțeles, accesoriile sunt un bonus, nu un motiv decisiv de alegere a tabletei.

Recent, un nou element a început să influențeze achiziția unei tablete - prezența serviciilor Google. Dacă ai un minim de cunoștințe privind tehnologia și operarea device-urilor inteligente, acest aspect nu ar trebui să te sperie, nefiind nicicum un dezavantaj major. Poți rezolva problema descărcând câteva aplicații care vor ține locul marketplace-ului. Așadar, dacă găsești o tabletă care pare perfectă pentru nevoile tale din prisma aspectelor tehnice, nu lăsa acest aspect să-ți afecteze dorința de achiziție.

Top 10 cele mai ieftine tablete

Acum că ai aflat prin ce aspecte se caracterizează cea mai bună tabletă pentru tine și cum s-o alegi, venim în sprijinul tău cu câteva sugestii de tablete sub 1000 lei din care să alegi. Bineînțeles, vei găsi numeroase alte modele pe piață și în special în magazinele online unde poți beneficia și de reduceri sau promoții nenumărate.

  1. Tableta Samsung Galaxy Tab A 8 T290, Procesor Quad Core 2.0GHz, Ecran TFT Capacitive multitouch 8", 2GB RAM, 32GB Flash, 8MP, Wi-Fi, Bluetooth, Android (Negru) - Preț 599.99 lei

O tabletă adecvată pentru uz personal, dar și profesional este Samsung Galaxy Tab A8, o tabletă cu performanțe de top, la un preț accesibil. Această tabletă vă oferă un ecran TFT de 8 inch cu rezoluție de 1280x800, care poate fi operată în mod divers datorită senzorului multi-tuch.

Această tabletă are o memorie arhisuficientă de 2GB RAM cu procesor Snapdragon 425 și 32 GB memorie internă, cu ajutorul cărora veți putea rula fără probleme numeroase aplicații.

  1. Tableta Huawei Mediapad T3 (10), Procesor Quad Core 1.4GHz, IPS LCD capacitive touchscreen 9.6", 2GB RAM, 16GB Flash, 5MP, Wi-Fi, 4G, Android (Gri) - Preț 679,99 lei

Mediapad T3 este o alegere excelentă pentru iubitorii de ecrane generoase, având o rezoluție de 1280x800 și un ecran LCD dotat cu unghi larg de vizualizare.

Datorită proprietăților vaste vă permite să participați lașcoala online, dar și să vă desfășurați diferite activități profesionale sau de relaxare.

Tableta este compatibilă cu cartelă tip nano-SIM, cât și cu card de memorie microSD prin intermediu căreia poți derula conversațiile preferate indiferent de forma acestora.

  1. Tableta Lenovo Tab M10 TB-X505L, Procesor Quad-Core 2.0GHz, IPS Capacitive touchscreen 10.1", 2GB RAM, 32GB Flash, 5MP, Wi-Fi, Bluetooth, 4G, Android (Negru) - Preț 769,00 lei

Un ecran și mai generos vei regăsi în cadrul tabletei Lenovo, modelul Tab M10.

Prin intermediul procesorului cu 4 nuclee și o frecvență de 2000 MHz și a celor 2 GB de RAM DDR3 poți derula toate jocurile favorite, dar tableta nu va lăsa loc de compromisuri nici în ceea ce privește utilizarea pentru conferințe sau diferite activități profesionale.

  1. Tableta Huawei MediaPad T5, Procesor Octa-Core 2.36GHz, Ecran IPS LCD Capacitive Touchscreen 10.1", 3GB RAM, 32GB Flash, 5MP, Wi-Fi, Bluetooth, Android (Negru) - Preț 857,99 lei

O tabletă premium, la un preț mai mult decât avantajos este modelul MediaPad T5 oferit de către Huawei. Tableta surprinde prin designul ei premium în cadrul căreia regăsim marginile rotunjite, un corp cu o greutate de doar 460 g și un ecran impresionant care va putea înlocui cu succes un laptop.

Bateria de 5100 mAh vă oferă posibilitatea de a vă bucura la nesfărșit de potențialul tabletei indiferent de scopul în care această tabletă este utilizată, având și proprietățile necesare pentru a susține filmele, jocurile și aplicațiile preferate

.

  1. Tableta Lenovo Tab M10 HD (Gen. 2) TB-X306X, Procesor Octa-Core 2.3GHz, IPS LCD Capacitive touchscreen 10.1", 2GB RAM, 32GB Flash, 8MP, Wi-Fi, 4G, Bluetooth, Android (Gri) - Preț 899,99 lei

Un alt model care vă poate impresiona cu cea mai mare ușurință este și Lenovo M10 prevăzut cu un procesor Cortex A53 cu o frecvență de 2300 MHz și 8 nuclee ce permite răspunsul la milisecundă la orice operație.

Nu e mai prejos nici din punct de vedere al ecranului care este dotat cu IPS LCD de 1280x800 rezoluție ce asigură culori vibrante și o experiență de operare inedită. Tableta este dotată cu conexiune 3G și 4G având o operare rapidă pe internet.

  1. Tableta Lenovo Tab M10 TB-X505F, Procesor Quad-Core 2.0GHz, IPS Capacitive touchscreen 10.1", 2GB RAM, 32GB Flash, 5MP, Wi-Fi, Bluetooth, Android (Negru) - Preț 824,99 lei

Aproximativ în aceeași sferă de preț veți regăsi și modelul TB-X505F care pune accentul atât pe un display clar și generos, care vă permite să vizualizați materialele dorite cu precizie la detalii, cât și pe o o autonomie de 4850 mAh ce oferă până la 12 ore de operare continuă.

O puteți folosi cu succes în cadrul orelor online, cât și pentru conferințe, mulțumită camerei frontale de 2 MP, dar și să faceți fotografii cel puțin decente prin intermediul camerei principale de 5MP.

  1. Tableta Prestigio Wize 4117, Procesor Quad-Core 1.3GHz, Ecran IPS LCD Capacitive Touchscreen 7", 1GB RAM, 8GB Flash, 2MP, Wi-Fi, 3G, Bluetooth, Android (Negru) - Preț 279,99 lei

Dacă ai un buget limitat și îți dorești o tabletă funcțională cu proprietăți de bază sau o tabletă adresată cu orecădere pentru școala online a copilului, poți opta pentru modelul Prestigio Wize.

Acest model deține un procesor decent quad-core de 1024 MB echivalentul a 1 GB RAM și 8 GB memorie de stocare ce permite utilizarea facilă a unor aplicații de bază.

  1. Tableta Kruger&Matz Eagle 702, Procesor Quad Core 1.4GHz, Ecran IPS Capacitive multitouch 7", 2GB RAM, 16GB Flash, 2MP, Wi-Fi, 4G, Bluetooth, Android (Negru) - Preț 379,99 lei

Cu o ușoară creștere de buget puteți opta pentru modelul acreditat de Google sau tableta Kruger&Matz, o tabletă extrem de compactă și fiabilă, ideală pentru copii sau în călătorii. Rezoluția de 1280x720 pixeli oferă maximul de potențial atunci când vizionați o serie de filme și seriale, fie în cazul jocurilor.

Memoria flash poate fi cu ușurință extisă după bunul plac prin intermediul unui card microSD astfel încât să obțineți performanțe maxime, la costuri minime.

  1. Tableta Allview Viva 1003G Lite, Procesor Quad Core 1.3GHz, Ecran IPS Capacitive Multi touch 10.1", 1GB RAM, 16GB Flash, 2MP, Wi-Fi, 3G, Bluetooth, Android (Negru) - Preț 389,00 lei

Modelul Allview este o altă opțiune accesibilă pentru copii și nu numai. Tableta vine la pahet cu proprietăți de bază care vă permit să o accesați pentru a duce la bun sfârșit activitățile necesare, dar și pentru a vă destinde în momentele obositoare.

Tableta deține integrate serviciile Google Play, cât și o serie de funcții speciale pentru copii și părinți, precum aplicația Family Link ce contribuie la controlul activității copiilor și Jameboard care amplifică talentul copiilor și procesul de creație.

  1. Tableta Lenovo Tab M7 TB-7305F, Procesor Quad-Core 1.3GHz, Ecran IPS Capacitive Touchscreen 7", 1GB RAM, 16GB Flash, 2MP, Wi-Fi, Bluetooth, Android (Negru) - Preț 404,99 lei

Tot de la renumitul brand puteți alege o tabletă Lenovo care să se transforme în cel mai bun device atât acasă, cât și la birou, dar și în călătorii.

Tableta nu vine cu funcție telefon, însă nu lasă loc de compromisuri în ceea ce privește utilizarea ei în scop profesional sau personal.

Are o memorie flash extensibilă prin intermediul cardului SD de până la 125 MB și un ecran compact îmbrăcat în corp de plastic care oferă stabilitate la utilizare și o adevărată plăcere în operare.

În concluzie, alegerea unei tablete potrivite nu e nicicum o decizie complicată atâta timp cât ții cont de nevoile personale și de bugetul disponibil înainte de a face achiziția propriu-zisă.

Cu ajutorul unei tablete accesibile și de ultimă generație vei putea redefini tot ceea ce înseamna operațiuni de lucru, cât și în ceea ce privește relaxarea. Așadar, alege-ți acum modelul preferat și bucură-te de avantajele pe care ți le poate oferi!

Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un...
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022. Gemenii trebuie să trăiască fără regrete. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022 spune că Gemenii sunt genul de persoane care nu se uită...
Parteneri
Pui cu sos de ardei portughez, perfect pentru un prânz în familie
Catine.ro
Ultimele știri
x