Top 5 avantaje ale unui laptop 2 in 1

Dacă îți dorești un gadget accesibil, pe care să-l poți folosi pentru jocuri și vizionarea de filme, dar și pentru a lucra pe el la proiectele importante pe care le primești, soluția ideală o reprezintă un laptop 2 în 1. Pe piață există mai multe modele de acest fel, astfel încât ai de unde alege. Îți prezentăm în continuare care sunt avantajele unui laptop 2 în 1, ca să ai în vedere și această variantă, în cazul în care vrei să-ți cumperi un nou dispozitiv.

Top 5 avantaje ale unui laptop 2 in 1

1. Te costă mai puțin

Este adevărat că un laptop 2 în 1 de calitate este, de obicei, mai scump ca unul obișnuit, dar te va costa mai puțin decât dacă ai cumpăra și un laptop și o tabletă performantă. Prin urmare, dacă ai nevoie de ambele gadgeturi, ieși mai ieftin dacă alegi unul singur, care îți oferă ambele opțiuni de utilizare.

2. Este ușor de transportat

Datorită dimensiunii lui foarte compacte, acest tip de laptop este ideal de luat la drum, oriunde ai merge. Îl poți pune foarte ușor în geantă sau în rucsac, oferindu-ți mobilitatea pe care nu o poți avea cu un laptop obișnuit, de dimensiuni mai mari. De asemenea, un laptop 2 în 1 are o greutate mai redusă, astfel încât nu-ți va îngreuna prea mult rucsacul.

3. Poate înlocui mai multe dispozitive

Un laptop 2 în 1 poate fi folosit în mai multe feluri. În primul rând, are tot ce îi trebuie pentru a fi utilizat ca un laptop obișnuit, pentru proiectele importante pe care le ai sau pentru hobby-urile tale. Alege un produs de calitate, cu memorie bună și procesor performant, cum sunt aceste laptopuri tabletă de pe Alienstore.ro și te poți bucura de cele mai bune condiții de lucru, oriunde te-ai afla.

Apoi, poți folosi gadgetul pe post de tabletă, pentru distracție. Scoate-i tastatura și urmărește liniștit, din confortul canapelei tale, filmul preferat sau joacă online cu prietenii. De asemenea, acest dispozitiv poate înlocui cu succes și un e-reader: trebuie doar să descarci cartea dorită în formatul pentru tabletă și să te bucuri de o lectură relaxantă!

4. Găsești modele cu specificații de top

Dacă îți dorești un laptop 2 în 1 performant, ideal pentru business și jocuri, alege unul care să aibă următoarele specificații:

  • Ecran cu rezoluție 4K
  • Windows 10 Professional și suita Microsoft Office
  • Procesor cel puțin Intel Core i7, cu viteză de până la 2,8 GHz
  • Ecran tactil și stylus (ca să poți desena sau scrie direct pe ecran)
  • Ecran care se rotește la 360 de grade, astfel încât să poți folosi dispozitivul ca tabletă, fără să fie nevoie să deconectezi tastatura.

5. Autonomia bateriei este foarte bună

Unul dintre punctele forte ale unui laptop 2 în 1 îl reprezintă autonomia bateriei. Gadgeturile de calitate au o baterie care poate ține chiar și 14 ore până la următoarea încărcare. Alege un model care se alimentează prin 12V, nu prin micro USB, ca să beneficiezi de o încărcare mai rapidă.

Citește și
petrică-cercel-fiul-lui-ionuț-cercel
Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel, mesaj emoționant la aproape două luni de la moartea tatălui său: "Până în ultimul moment"
Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel, mesaj emoționant la aproape două luni de la moartea tatălui său: "Până în ultimul moment"
banel nicolita
Fosta soție a lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea după ce sportivul s-a refugiat în SUA. Ce primesc cele două fete de la el
Fosta soție a lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea după ce sportivul s-a refugiat în SUA. Ce primesc cele două fete de la el
barbat dormind intr-un pat alb
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Mai multe articole

În concluzie, dacă vrei să-ți cumperi un nou laptop, alege varianta 2 în 1 și ține cont de avantajele prezentate mai sus. Cumpără un produs de calitate, care să fie performant, rezistent, să arate bine și să răspundă rapid la comenzi.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri