Live acumFilm: Fara obligatii (SUA 2011)
Prime Time 20:00iUmor

WhatsApp: care este adevărata semnificație a vinetei, emoji-ul care a stârnit cele mai mari controverse

WhatsApp: care este adevărata semnificație a vinetei, emoji-ul care a stârnit cele mai mari controverse

emoji

WhatsApp: află care este adevărata semnificație a vinetei, emoji-ul care a stârnit cele mai mari controverse!

WhatsApp dispune de mai multe emoji-uri folosite adesea în comunicare. Unul dintre cele mai controversate emoji al WhatsApp este vânăta, pe care cei mai mulți utilizatori îl folosesc în prezent pentru a reprezenta organul sexual masculin.

Dacă și tu crezi că acest emoji al WhatsApp simobiliezează asta, ei bine, află, că, la început, acest emoji nu a fost coceput pentru o astfel de semnificație.

De la o simplă legumă, la tentă pur sexuală

Introducerea... vinetei printre emoji-urile WhatsApp a fost cât se poate de ... inocentă, inițial, dorindu-se a se face referire doar la ceea ce este... adică o legumă comestibilă. Potrivit Emojipedia, acesta a fost aprobat de Unicode 6.0 în anul 2010 sub numele de vânătă.

Semnificația pur sexuală pe care o are acum a câștigat-o grație pur internauților, care i-au dat această tentă.

Ángela Guzmán, cea care a participat la crearea de 500 de emoji-uri, inclusiv a acestuia, a semnalat că atunci când a fost creat, nimeni nu s-a gândit la ceva... sexual. ”S-a popularizat cu o semnificație pe care nimeni nu a anticipat-o”, a declarat aceasta pentru revista Wired. Dar, puterea internauților este mare, așadar, convenția câștigă în fața autenticității. Tu ai folosit vreodată acest emoji?!

WhatsApp a fost fondat de Jan Koum și Brian Acton, după ce au petrecut cumulat 20 de ani la Yahoo. WhatsApp s-a alăturat companiei Facebook în 2014, dar continuă să funcționeze ca o aplicație separată, cu scopul precis de a crea un serviciu de mesagerie ce funcționează rapid și sigur oriunde în lume.

Citește și:

Recomandari