WhatsApp: care este adevărata semnificație a vinetei, emoji-ul care a stârnit cele mai mari controverse

WhatsApp: care este adevărata semnificație a vinetei, emoji-ul care a stârnit cele mai mari controverse

emoji

WhatsApp: află care este adevărata semnificație a vinetei, emoji-ul care a stârnit cele mai mari controverse!

WhatsApp dispune de mai multe emoji-uri folosite adesea în comunicare. Unul dintre cele mai controversate emoji al WhatsApp este vânăta, pe care cei mai mulți utilizatori îl folosesc în prezent pentru a reprezenta organul sexual masculin.

Dacă și tu crezi că acest emoji al WhatsApp simobiliezează asta, ei bine, află, că, la început, acest emoji nu a fost coceput pentru o astfel de semnificație.

De la o simplă legumă, la tentă pur sexuală

Introducerea... vinetei printre emoji-urile WhatsApp a fost cât se poate de ... inocentă, inițial, dorindu-se a se face referire doar la ceea ce este... adică o legumă comestibilă. Potrivit Emojipedia, acesta a fost aprobat de Unicode 6.0 în anul 2010 sub numele de vânătă.

Semnificația pur sexuală pe care o are acum a câștigat-o grație pur internauților, care i-au dat această tentă.

Ángela Guzmán, cea care a participat la crearea de 500 de emoji-uri, inclusiv a acestuia, a semnalat că atunci când a fost creat, nimeni nu s-a gândit la ceva... sexual. ”S-a popularizat cu o semnificație pe care nimeni nu a anticipat-o”, a declarat aceasta pentru revista Wired. Dar, puterea internauților este mare, așadar, convenția câștigă în fața autenticității. Tu ai folosit vreodată acest emoji?!

WhatsApp a fost fondat de Jan Koum și Brian Acton, după ce au petrecut cumulat 20 de ani la Yahoo. WhatsApp s-a alăturat companiei Facebook în 2014, dar continuă să funcționeze ca o aplicație separată, cu scopul precis de a crea un serviciu de mesagerie ce funcționează rapid și sigur oriunde în lume.

Citește și:

WhatsApp anunță telefoanele pe care nu va mai funcționa în 2020. E și al tău printre ele?

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri