Zece trucuri pentru eficienţă sporită în Google Chrome pe Android şi iOS

Google Chrome pe mobile este, din multe puncte de vedere, browserul perfect pe iOS sau Android, secretul este să-l folosiţi la maxim.

Google Chrome pe mobile este, din multe puncte de vedere, browserul perfect pe iOS sau Android, secretul este să-l folosiţi la maxim.

În urmă cu câţiva ani, când Google a decis că popularul browser Chrome va fi disponibil şi într-o versiune de iOS, nu doar de Android, am fost foar încântat. La momentul respectiv, Safari nu m-a dezamăgise prea des pe iPhone şi iPad, dar aşteptam cu entuziasm să profit de câteva funcţii pe care le văzusem doar în Chrome. Aşteptarea a meritat. Google Chrome are tot ce vă trebuie, motiv pentru care foarte mulţi dintre noi nu se pot dezlipi de el.

Din păcate, acest browser, ca orice alte aplicaţii, vine cu un set de funcţii evidente şi un set de elemente pe care le-aţi putea trece uşor cu vederea. Pentru că este vorba doar de câteva gesturi pe care le puteţi executa cu uşurinţă şi pentru că meniul din Chrome este unul destul de intuitiv, am creat acest material. Cele 10 trucuri pentru eficienţă sporită în Google Chrome, pe care le voi detalia mai jos, pot fi ţinute minte cu uşurinţă. Secretul constă în a le folosi des. Dacă nu aveţi până la această oră browserul gigantului din Mountain View pe tabletă sau smartphone, îl puteţi descărca în mod gratuit din Google Play sau Apple App Store.

Citeste AICI continuarea articolului!

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloween-ul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri