Căutare Live

Ea este cercetătoarea care a adus în Europa terapia revoluționară numită ,,Miracol" care vinde cancerul! În ce constă această terapie

Judy Perkins a păcălit moartea de două ori. Prima dată, acum 10 ani, după cancerul de sân. A doua oară, cu doar 20 de luni în urmă, când o tumoră metastatică din sân a cauzat cancer în ficat de dimensiunea unei mingi de tenis.

Judy Perkins a păcălit moartea de două ori. Prima dată, acum 10 ani, după cancerul de sân. A doua oară, cu doar 20 de luni în urmă, când o tumoră metastatică din sân a cauzat cancer în ficat de dimensiunea unei mingi de tenis.

Judy a trebuit să țină într-un sertar bine ascunsă, lista de dorințe care să-i îndeplinească înainte de a muri, așa că a făcut-o.

O terapie revoluționară numită ,,Miracol" i-a salvat viața, iar această veste extrem de bună a făcut înconjurul lumii.

Până acum, terapia a fost aplicată doar în SUA, însă acest lucru se poate schimba în lunile următoare datorită unei tinere cercetătoare spaniole, Alena Gros (38 de ani). Conform declarației sale, în prezent,urmează primii pași pentru ca într-un sau doi ani să poate începe în Spania, un studiu similar ca cel care a ajutat-o pe Judy să scape de cancer metastatic, în urma căruia i se dăduseră doar 3 luni de viață. Cercetătoarea are acum primele 3 persoane pe care să poată aplica studiul: Mariann, Eliezer și José Manuel. Alena Gros a petrecut șapte ani de lucru alături de omul de știință responsabil pentru vindecarea Judy Perkins, americanul Steve Rosenberg.

În urmă cu nouă ani, după ce și-a terminat doctoratul, ea a fost foarte entuziasmată de plecarea ei în Statele Unite, deoarece Rosenberg o selectase pentru a participa alături de echipa sa de la Institutul Național al Cancerului. "Cercetarea lui părea foarte interesantă pentru mine. El a reusit sa vindece melanomul metastatic la un număr mare de pacienți prin terapie celulara.

Cu această puternică motivație, Alena a traversat Atlanticul pentru a „învăța tehnica omului de știință, pentru a o aduce în Spania și pentru a putea vindeca pacienții din țara noastră“ dezvăluia ea.

În prezent, Alena Gros conduce de 2 ani secția de Imunoterapie și Imunologie a Institutului de Oncologie de la Vall d'Hebron din Barcelona. Cercetătoarea spaniolă mărturisește că, deși ar dori ca totul să fie mai rapid și mai ușor, adevărul este că , astfel de studii personalizate necesită multă muncă și răbdare.

Vești triste pentru persoanele bolnave de diabet. Riscurile enorme la care sunt expuși sunt îngrijorătoare... Ce boală gravă tratezi dacă mergi cu spatele! Efectele se văd imediat...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x