Căutare Live

A împrăștiat sare în jurul casei și a scăpat definitiv de insecte! O vei folosi și tu când vei afla ce alte proprietăți miraculoase are!

Vreme de secole, sarea a fost folosită în case pentru curăţare. Ea nu are proprietăţi toxice şi din acest motiv oamenii o folosesc pentru curăţare şi dezinfectarea unor lucruri din casele lor. Este extrem de utilă şi foarte ieftină.

secretele.com

Vreme de secole, sarea a fost folosită în case pentru curăţare. Ea nu are proprietăţi toxice şi din acest motiv oamenii o folosesc pentru curăţare şi dezinfectarea unor lucruri din casele lor. Este extrem de utilă şi foarte ieftină. Secretele.com propune câteva dintre cele mai intâlnite întrebuințări.

Ţine furnicile la distanţă

Sarea este soluţia potrivită dacă vrei să ţii furnicile la distanţă, departe de dulapurile cu mâncare sau de ferestre. Pune nişte sare pe pervazurile geamurilor sau pe orice altă suprafaţă atacată de furnici. Când este aplicată în acest fel, sarea va diminua nivelul umidităţii din casă.

Sare pentru curăţarea geamurilor maşinii şi casei

Combină câteva linguriţe de sare cu un galon de apă caldă pentru a curată geamurile şi pentru a scapă de petele dificile. Freacă şi curată ferestrele cu acest amestec. Le va face mai strălucitoare şi efectul va fi de durata. Deasemenea, acest amestec va fi util şi la curăţarea ferestrelor maşinii.

Mai multe, AICI!

A turnat oţet peste ceapă şi a aplicat soluţia pe piele! Ce s-a întâmplat după zece zile te lasă fără cuvinte... Bei multă apă plată? Atunci șansele de a avea un regim alimentar sănătos sunt mult mai mari!...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x