Căutare Live

A început vaccinarea gratuită împotriva virusului HPV! Ce sfaturi dau specialiștii părinților - VIDEO

A început vaccinarea gratuită împotriva virusului HPV. Practic părinţii care au comandat vaccinul pot merge la medicii de familie să îşi imunizeze copiii.

20 de mii de doze au fost deja repartizate către Direcţiile de Sănătate Publică din ţară, iar stocul poate fi mărit, spune Ministerul Sănătăţii. Este foarte important acest vaccin, tocmai de aceea doamna doctor ginecolog Irina Matei ne spune toate aspectele esenţiale pe care trebuie să le ştie părinţii.

Sfinții 40 Mucenici. Ce se întâmplă în organism dacă bei ”44 de pahare cu vin”... Noul tip de pneumonie depistat în China, provocat de un virus asemănător celui care stă la baza sindromului respirator a...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri