De cele mai multe ori, zeama rămasă de la borcanul cu murături este aruncată după consumarea legumelor. Te-ai gândit însă, vreodată, că o poţi folosi? Are efecte extraordinare asupra sănătății tale, mai ales dacă ai consumat alcool.
Iată patru idei inedite pentru a folosi zeama de la murături:
1. Sos pentru salate - dressingul pentru salata poate fi "dres" nu doar cu lămâie, ci şi cu zeama de la murături. Va fi foarte gustos.
2. Marinează carnea - adaugă în marinata pentru carne şi câteva linguri de zeamă de la murături. Aceasta ajută la frăgezirea cărnii şi îi dă o savoare aparte.
3. Foloseşete-o la sandvişuri - amestecă maioneză cu puţină zeamă de la murători, apoi foloseşte-o în prepararea sandvişurilor, alături de mezeluri şi salată.
4. Leac pentru mahumreală - după o noapte de distracţie, câteva guri de zeamă de la murături te vor face să te pui mai repede pe picioare.
Punem PARIU că nu ghiceşti? Care e mai SĂNĂTOS? ULEIUL sau UNTURA?!... ADIO, COLESTEROL! Scapă de griji cu acest ingredient natural...