Antena Căutare

Ce reprezintă semiluna albă de pe unghii? Dacă dispare de la degetul mare, ar putea fi semnul unei boli

Semiluna de la baza unghiilor are rolul de a ne informa asupra stării de sănătate. Din cauza înaintării în vârstă sau a unui stil de viaţă bazat pe excese alimentare, lunelele se reduc treptat.

Semiluna de la baza unghiilor are rolul de a ne informa asupra stării de sănătate. Din cauza înaintării în vârstă sau a unui stil de viaţă bazat pe excese alimentare, lunelele se reduc treptat.

Când acestea dispar de la degetul mare, ar putea fi vorba despre o circulaţie a sângelui deficitară, într-un stadiu critic. O unghie exagerat de scurtă, vânătă, fără lunule, semnalează prezenţa unei boli de inimă, scrie tasta.ro, potrivit Realitatea.

De asemenea, daca dimensiunea semilunei este ceva mai mare, am putea vorbi despre o tahicardie. Însă, în cazul în care observați că lipsește de la baza unghiei, ar putea fi semnul unei nevroze a inimii, insuficienţă cardiacă, tulburări în circulaţia sangvină.

Cunoscutul nutriționist Mihaela Bilic spulberă toate miturile: "Micul-dejun nu e recomandat, dacă vrei să slăbești&... Stai des pe telefon? În câțiva ani vei ajunge de urgență la medic! Ce greșeală uriaș faci zilnic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x