Micul dejun.
Articolul continuă după reclamă
Pranzul.
1. Sa contina cel putin 100 g proteina animala. Se recomanda carnea de vita sau pui preparata prin fierbere, supe sau ciorbe.
2. Este important ca la dejun sa se consume legume fierte si sa se evite pe cat se poate prajelile sau sosurile grase.
3. Consumul redus de lichide in timpul mesei este recomandat mai ales la persoanele cu tendinte de ingrasare.
4, Dupa dejun se pot consuma dulciuri in cantitati modeste, insa fara bauturi alcoolizate.
Cina.
La cina trebuie respectate cateva criterii:
1. Sa fie foarte saraca in proteine animale, dar bogata in proteine vegetale, cum ar fi leguminoase de tipul mazarei.
2. Sa nu contina deloc condimente. Acestea pot impiedica absorbtia unor aminoacizi esentiali, importanti in pastrarea vitalitatii tenului varstei tinere si adulte.
3. Se recomanda consumul a 100-150 g. branza degresata dulce.
4. Dupa cina este indicat sa se consume 100-150 ml vin rosu sau negru dulce pentru stimularea glandelor suprarenale.
Afla motivul pentru care nu poti slabi!... Candidoza vaginala: Cauze, simptome, tratament si prevenire...