Multor oameni le este dificil sa reziste in fata tentatiilor culinare. Insa, din pacate, stomacul are cel mai mult de suferit in aceasta situatie, aparand problemele de sanatate. Balonarile, arsurile, crampele sunt primele consecinte ale unui astfel de festin culinar.
Mezelurile, indulcitorii artificiali, fasolea - sunt printre cele mai importante produse sau elemente care pot provoca balonarea. Si conopida si broccoli pot fi incluse pe aceasta lista.
Cum se amelioreaza insa arsurile stomacale?
Indigestiile provoaca cel mai des arsurile stomacale. Daca se doresc a fi evitate aceste probleme trebuie inlaturate mancarurile condimentate, cafeaua, tutunul, ciocolata.
Persoanele care sufera de ulcer si pancreatita, in special, trebuie sa evite aceste alimente si vor avea sanse mult mai mici de a capata arsuri stomacale.
10 sfaturi de urmat atunci cand mergi la sala... VIDEO! Lupta cu obezitatea: un roman din patru e supraponderal!...