Nucile
Sunt foarte bogate în acid alfa-linoleic, acizi grași omega 3, proteine, fibre, magneziu și fosfor. Nucile sunt cunoscute pentru proprietățile lor anti-inflamatorii. De asemenea, nucile sunt un super aliment pentru inimă și creier și ajută la menținerea greutății corporale.
Fisticul
Fisticul este renumit deoarece conține cel mai mic număr de calorii și grăsimi dintre toate aceste fructe. Este o bogată sursă de vitamina B6, mangan și cupru și ajută la îmbunătățirea sănătății inimii.
Migdalele
Migdalele sunt adevărate pachete cu calciu, ele conțin cea mai mare cantitate de calciu dintre toate fructele uscate. De asemenea, mai conțin, proteine, fibre, vitamina E, cupru și magneziu. Acestea luptă împotriva inflamațiilor, ajută la menținerea unei greutăți normale a corpului și îmbunătățesc sănătatea inimii.
sursa: almanahonline.ro
Ce se întâmplă în creierul uman în timpul rugăciunii! „Este un lucru extraordinar!”... Măști medicinale care "îneacă" bolnavii, vândute pe piață. Crucea Roşie atenţionează cu privire la măştile de ...