- MAREA PREMIERĂ Te Cunosc de Undeva! Vezi ce surprize ți-am pregătit AZI de la ora 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Chefi la cuțite, sezonul 15 - din 10 martie, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Peștele este un aliment foarte sănătos, însă dacă nu știi cum să-l prepari, nu beneficiezi de proprietățile sale.
Un studiu a arătat că oamenii care mănâncă pește prăjit cel puțin o dată pe săptămână au un risc cu 48% mai mare de a suferi de insuficiență cardiacă, potrivit berkleywellness.com.
Nu este prima dată când se trage un semnal de alarmă în legătură cu includerea peștelui prăjit în alimentație. Alte cercetări din 2005 au arătat că persoanele care îl consumă constant sunt cu 44% mai expuși riscului de a face un accident cerebral.
De aceea, cel mai bine este să gătești peștele într-un mod mai sănătos: fie la cuptor, fie fiert, fie prăjit pe grătar.