Căutare Live

Orele de educatie fizica din scoala le fac pe femei sa urasca sportul

Orele de educatie fizica din scoala pot fi o experienta atat de traumatizata pentru fete incat acestea ajung sa urasca sportul si cand ajung la maturitate, informeaza Yahoo Shine.

Cercetatorii britanici au realizat un studiu pe 1.500 de eleve pentru a vedea care este atitudinea lor fata de sport. 48% dintre ele au declarat ca nu le place ca transpira la orele de educatie fizica pentru ca acesta nu este un lucru feminin, fapt mentionat si de colegii lor baieti.

25% dintre fete considera ca la orele de educatie fizica sunt fortate sa isi expuna corpul de care nu sunt intotdeauna mandre.

Intr-un alt studiu realizat tot in Marea Britanie s-a demonstrat ca 90% dintre femeile de peste 30 de ani nu se simt confortabil atunci cand trebuie sa faca sport alaturi de alte persoane si ar prefera sa faca acest lucru pe intuneric. Dintre cele care nu renunta la sport dupa ce termina scoala, 66% se tem ca ar fi judecate de femeile alaturi de care ar face miscare.

Foto: hepta.ro

Patru pasi pentru a fi mai sanatoasa in 60 de secunde... Sase obiceiuri sanatoase, care te ajuta sa iti mentii greutatea...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri