Antena Căutare

(P) Care sunt avantajele epilării definitive cu laser

În ultima vreme, tot mai multe reprezentante ale sexului frumos apelează la epilarea definitivă cu laser, pentru că implică mai multe avantaje demne de luat în seamă. Și chiar dacă ținem cont că este destul de costisitoare, părțile bune ale acestei metode te pot face să treci mai ușor peste acest neajuns.

În ultima vreme, tot mai multe reprezentante ale sexului frumos apelează la epilarea definitivă cu laser, pentru că implică mai multe avantaje demne de luat în seamă.

Dacă și tu erai tentată să încerci, dar încă nu știi care sunt avantajele epilării definitive cu laser, atunci ai ajuns în locul potrivit. Rândurile de mai jos sunt dedicate acestora, așa că te îndemnăm să te relaxezi și să le citești cu atenție.

Perfectă pentru persoanele cu pielea sensibilă

Epilarea cu ceară îți era interzisă, și nici varianta de a apela la cremele depilatoare ori poate lama de ras nu erau mai bune pentru tine, deoarece ai pielea sensibilă. Erai nevoită să cauți unele creme speciale, dar care din păcate nu au un efect prea îndelungat. Este timpul să renunți la ele și să scapi o dată pentru totdeauna de această problemă. Folosește epilarea definitivă cu laser, o metodă non-invazivă și care nu produce niciun fel de deteriorare la nivelul dermului. Este indicată chiar și pentru acele persoane care au o piele foarte sensibilă, iar ședințele de epilare la body-safe.ro sunt recunoscute ca fiind unele cu adevărat profesioniste.

Fără efecte secundare

Epilarea cu ceară este una dureroasă și poate produce arsuri sau unele probleme cutanate, cea cu lama sau crema nu are un efect prea îndelungat și la fel, pot exista probleme cu pielea. În schimb, epilarea definitivă cu laser nu doar că este mult mai precisă, dar efectele secundare nu există. Ce ți-ai putea dori mai mult?

Spune adio problemelor cutanate

Dacă până acum sufereai din cauza problemelor cutanate care erau produse de ședințele de epilare, acum ai scăpat de acestea. Într-un salon profesionist aceste ședințe sunt realizate sub supravegherea unui personal care are pregătirea necesară pentru ca totul să se desfășoare în cele mai bune condiții, iar tu să nu ai parte de nicio neplăcere.

O piele moale și catifelată

Cine nu își dorește o piele moale și catifelată, lipsită de păr? În urma ședințelor de epilare definitivă vei observa că pielea ta este exact cum ți-ai dorit dintotdeauna. Va trebui doar să ai puțină răbdare, pentru că este nevoie de mai mult de o ședință, dar rezultatul final va merita orice așteptare.

O investiție pe termen lung

Epilarea definitivă este scumpă! De câte ori nu ai auzit această replică din gura multor persoane și tocmai din acest motiv încă nu ești prea decisă dacă să apelezi sau nu la ea. De fapt, nu ar trebui să te gândești așa, ci să privești lucrurile ca și cum ar fi o investiție pe termen lung. Dacă ai timp, calculează cam cât cheltuiești pe an cu toate celelalte produse de epilare pe care le folosești, sau de câte ședințe la salon este nevoie. Dar pe mai mulți ani? Vei ajunge la o sumă de-a dreptul impresionantă, crede-ne! Și atunci sigur vei concluziona și singură că epilarea definitivă cu laser nu este o procedură atât de scumpă pe cât credeai.

Ședințele nu durează mult

Nici măcar durata ședințelor nu ar trebui să fie un motiv pentru care să spui pas epilării definitive cu ajutorul laserului, pentru simplul motiv că sunt foarte scurte. Este nevoie de doar câteva minute pentru ca specialistul de la acest centru să efectueze tratamentul necesar, în special dacă este vorba despre zona axilară sau părul facial.

Un bun tratament pentru foliculită

Dacă folosești aparatul de ras sau chiar cel electric pentru îndepărtarea părului nedorit de la suprafața pielii, cel mai probabil te-ai confruntat și tu destul de des cu fire de păr crescute pe sub piele, sau foliculită. Sunt foarte neplăcute și destul de greu de îndepărtat, și nu de puține ori pielea este destul de traumatizată în urmă. Visul tău de a vea o piele moale și catifelată a rămas undeva, departe, nu? De fapt, după cum ne dau asigurări profesioniștii în domeniu, epilarea definitivă cu laser te scapă de această problemă. În sfârșit o veste bună, nu-i așa?

Economisești timp

Dacă este ceva ce ne lipsește tuturor în zilele noastre este timpul pentru a putea face tot ce ne-am propus de-a lungul unei zile. Atunci când ești obosită sau pur și simplu te afli în competiție cu cronometrul, să folosești zilnic lama de ras sau crema depilatoare pentru a scăpa de părul în exces nu se numără printre activitățile tale preferate. Totuși, trebuie să te ocupi de ea, nu? Economisește timp prețios alegând această metodă de epilare și totul devine mult mai simplu. Ai parte de mai mult timp pentru activitățile care îți fac plăcere, și nu mai stai cu gândul că iar trebuie să te epilezi pentru că ai aflat că ai o întâlnire de afaceri sau un interviu pentru un job în perioada imediat următoare! Au fost doar câteva exemple, pentru a înțelege mai bine cum stau lucrurile!

Părul crește mult mai rar

În urma ședințelor de epilare definitivă cu laser vei observa și singură că părul crește mult mai greu și mai rar, iar pe unele porțiuni nu se mai găsește chiar deloc. Pentru locurile unde se mai găsesc câteva fire răzlețe, mai poți programa unele ședințe și, cu timpul, ai scăpat chiar definitiv de această problemă de natură estetică. Ce poate fi mai fain decât să ai pielea moale, fină și sănătoasă oricând, și ai și uitat de când ai mers ultima dată la salon pentru epilat?

Ana Bodea, despre succes și determinare: „Ca actor trăiești mai multe vieți într-una singură”
Ana Bodea este protagonista serialului Lia – Soția soțului meu, difuzat de Antena 1 și...
Horoscopul zilei de 7 februarie 2023. Gemenii trebuie să fie atenți la ce spun. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 februarie 2023 atrage atenția asupra comportamentului Gemenilor. Aceștia...
Parteneri
Horoscopul săptămânii 6 februarie – 12 februarie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x