Căutare Live

Neatza cu Razvan si Dani: De ce este indicat sa ne protejam pielea pe timpul verii

Ne bucuram soare si de vara ce urmeaza sa vina! Insa, o data cu acestea, vin si problemele pielii. Este important ca, in perioada sezonului cald, sa ne protejam de razele ultraviolete care sunt extrem de periculoase pentru organism.

Soarele este unul dintre cei mai mari dusmani ai pielii. Pe langa faptul ca provoaca imbatranirea prematura e stratului cutanat, poate duce si la aparitia melanomului malign sau a cancerului.

Melanomul malign este boala care se declanseaza pe fondul unor anomalii, defecte cutanate, pe care oamenii le recunosc ca alunite. Din cauza expunerii la razele ultraviolete, alunitele de pe piele sufera anumite modificari si transformari, putand deveni cancerigene.

De aceea, pe timpul verii, specialistii recomanda utilizarea cremelor cu factor de protectie solara intre +30 si +50. Nu se recomanda uleiurile. Acestea ard pielea!

Medicii recomanda produsele din gama dermato-cosmeticelor. Acestea nu provoaca alergii si asigura o buna protectie.

Special! Statul pe scaun ne poate trimite pe patul de spital... Neatza cu Razvan si Dani: Exercitii distractive pentru o silueta de invidiat!...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri