Vezi ce riscuri implica expunerea prelungita la soare!

Fiecare persoana se comporta diferit atunci cand este expusa la razele solare. Astfel, metodele de protectie potrivite trebuie alese dupa testarea comportamentului pielii la expunerea la soare. In cazul in care stati prea mult in soare exista doua riscuri principale la care va expuneti.

Primul dintre acestea este cresterea tensiunii intracraniene si aparitia unui edem cerebral fals, dupa cum il numesc medicii. Aceasta problema poate aparea chiar daca va acoperiti corpul in momentul in care va expuneti la razele ultraviolete deoarece si in acest caz temperatura corporala creste destul de mult.

Al doilea risc major pe care il presupune expunerea la soare este scaderea tensiunii arteriale, caz in care se produce o vasodilatatie generala. Din cauza acesteia scade si cantitatea de lichide din organism.

Foto: yeslifestyles.com

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri